MAJA NAPRAVILA BUKILIĆU LJUBOMORNU SCENU: Saznala šta joj je uradio iza leđa, u sve je umešana njena NAJBOLJA DRUGARICA!

Autor:

Zadruga

22.11.2023

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sad je jasno zbog čega je htela da se distancira od njega!

MAJA NAPRAVILA BUKILIĆU LJUBOMORNU SCENU: Saznala šta joj je uradio iza leđa, u sve je umešana njena NAJBOLJA DRUGARICA!

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram.com

Maja Marinković i Nikola Bukilić postali su jako bliski od trenutka kako je ona kročila u rijaliti "Elita". Iako je ona prethodna dva dana govorila kako neće biti sa njim i kako joj je žao njegove bivše devojke Teodore Balzak, izgleda da su se neke stvari promenile. 

Naime, Maja i Nikola su izašli ranije sa žurke i razgovarali u dnevnoj sobi, gde mu je ona prebacila da u kazinu nije ispunio njene očekivanja i da ga je uhvatila kako radi stvari koje joj se ne dopadaju. 

Pošto Nikola ove nedelje boravi u kući odabranim Maju je iznerviralo što je on odlučio da deli krevet sa njenom drugaricom Slađom Lazić, pa mu je to žestoko zamerila, iako je prvo htela da sam otkrije o čemu je reč. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković i Nikola Bukilić Elita

Nikola čim je shvatio da je Maja zbog toga ljuta odlučio je da se iseli iz kreveta koji je delio sa njom, pa se prebacio da spava u dnevnoj sobi kuće odabranih, što je Maji vratilo osmeh na lice, pa ga je peckala pitanjima zbog čega se odlučio na taj potez. 

Marinkovićeva je od ponedeljka nakon podele budžeta odlučila da ohladi odnose sa Nikolom, a sad je jasno da je to bila ljutnja zbog kreveta i spavanja sa Slađom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading