MAJA ĆE OBRLATITI BUKILIĆA: Nikoli se sprema PAKAO kakav ne može ni da nasluti!

Autor:

Zadruga

22.11.2023

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka dala sud o gorućoj temi iz "Elite".

MAJA ĆE OBRLATITI BUKILIĆA: Nikoli se sprema PAKAO kakav ne može ni da nasluti!

Foto: ST/Nikola Mutić, ATAImages

U poslednjem izdanju emisije "Pitam za druga", voditeljka Dalila Dragojević razgovarala je sa bivšom zadrugarkom MC Aleks, koja je bez dlake na jeziku prokomentarisala aktuelna dešavanja u "Eliti".

Ona je dala svoj sud o odnosu Maje Marinković i Nikole Bukilića, kao i njegovoj vezi koju je imao sa Teodorom Balzak, koju je odlučio da prekine čim se Marinkovićeva uselila u Belu kuću. 

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić/Dragan Kadic, E-stock

Maja Marinković, Nikola Bukilić i Teodora Balzak Elita

- Bez Maje rijaliti nije isti, drago mi je što je ona ušla. Jako mi je drago što se Milan Milošević vratio. Pa vidi, Maja je bacila oko na Crnogorca, Nikolu, a on je klasični Crnogorac... Ja imam dosta prijatelja Crnogoraca i većina ih je, kada kažemo klasičan Crnogorac to jeste kuća, domaćica, samo njegova, ide se svuda zajedno. Imali smo priliku da upoznamo Mensura kako funkcioniše u vezama, on je onako teatralan i poštuje i brani, a Nikola je s druge strane, voli lepe žene. Jeste, baš bukvalno zadrti Crnogorac, ali mi je simpatičan kako se on nervira i te neke ishitrene poteze. Maja kada se pojavila srce mu je stalo. Ako se Maji bude igralo, mislim da će Maja ipak obrlatiti Nikolu. Sve mi liči na to. Ja sam ispratila Teodoru kada je izašla iz zatvora, svašta je prošla u životu, nema mnogo godina, a željna je ljubavi i tog nekog oslonca, a da negde nije naučena i ne zna kako se prepustiti muškarcu, da muškarac vodi, jer je ona ta koja je bila dasa i koja je predvodila. Mislim da od toga nema ništa - rekla je bivša zadrugarka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading