MAJA MARINKOVIĆ UNIŠTILA JOŠ JEDNU VEZU: Zbog njihove ljubavi Bela kuća će se SRUŠITI!

Autor:

Zadruga

15.11.2023

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Bukilić odlepio za starletom, Teodora Balzak pala u drugi plan!

MAJA MARINKOVIĆ UNIŠTILA JOŠ JEDNU VEZU: Zbog njihove ljubavi Bela kuća će se SRUŠITI!

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković

Maja Marinković u ponedeljak se uselila u Belu kuću, a mnogi su primetili da je Nikola Bukilić već bacio oko na nju i da polako zahladnjuje odnos sa Teodorom Balzak. On je tokom sinoćne žurke priznao Lazaru Čoliću Zoli da primećuje varnice sa Majine strane, ali ona još uvek ništa nije rekla.

Nikola je sinoć prišao sa Zolom ispred kazina dok je Maja bila tu, kako bi svog drugu pokazao da između njih postoje varnice i da ga ona gleda drugačije, nego ostale takmičare. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Maja Marinković i Nikola Bukilić

- Ja osetim u pogledu - rekao je Nikola.

- Sve ti je jasno, ja sam ti rekao. Biće j*beno brate, nećeš ti izdržati, ti si lud, ali nemoj da praviš probleme - savetovao ga je Zola. 

Nikola je nakon toga non stop dobacivao Maji i zvao je da podele njene slatkiše, ali ona nije bila unajboljem raspoloženju i bila je jako nervozna, pa ga je kulturno iskulirala. 

Mnogi najavljuju u komentarima da će ovo biti najturbulentnija veza i da će Maja i Nikola ako se spoje svakog dana rušiti Belu kuću žestokim svađama. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Nikola Bukilić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
Veronika

16.11.2023 07:12

Pa ulicarka iz Belog Potoka, u ulozi famme fatale, se izoperisala, kupila tonu garderobe samo da bi skidala frajere drugim zenama. Koja je to jadna i neizleciva bolest. I ko ce sa ovom spodobom punom sebe ikada biti u vezi? Moze da se pretvori u lepoticu i princezu operacijama, ali sustina prostakuse ostaje uvek ista.

MINA

16.11.2023 11:17

MAJA JE BOG I BATINAA NAJLEPSA JE I NAJISKRENIJA