PALO SUOČAVANJE MAJE I TEODORE BALZAK: Posle priča da je Bukilić ODLEPIO za njom, bivša robijašica pozvala Marinkovićevu na RAPORT!

Autor:

Zadruga

15.11.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi primećuju da su se stvorile ljubavne varnice između Nikole i Maje!

PALO SUOČAVANJE MAJE I TEODORE BALZAK: Posle priča da je Bukilić ODLEPIO za njom, bivša robijašica pozvala Marinkovićevu na RAPORT!

Foto: TV Pink, republiuka TV, Instagram

Maja Marinković u ponedeljak se uselila u Belu kuću, a mnogi su primetili da je Nikola Bukilić već bacio oko na nju i da polako zahladnjuje odnos sa Teodorom Balzak. On je tokom sinoćne žurke priznao Lazaru Čoliću Zoli da primećuje varnice sa Majine strane, ali ona još uvek ništa nije rekla.

Nju je danas pozvala Teodora Balzak da gostuje u njenoj emisiji, kako bi govorila o svojim relacijama u Beloj kući, a Marinkovićeva je istakla da neće da se meša u tuđe odnose, što se u komentarima protumačilo kao provokacija. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Maja Marinković

- Ne daj Bože, kada sam sama najbolja sam. U kući mi se niko nije dopao ali videćemo od sledećih ulazaka. Moji prošli odnosi su ovde imali težinu. Neću da remetim ničiji odnos, to je meni lakrdija. Nije mi se uopšte svideo njen nastup, meni kada se neko sviđa ja reagujem drugačije. U ovim sezonama ja sam volela samo dve osobe. Ne postoji ništa gore nego kada voliš nekoga a sa drugim si u vezi. Jako je ze**uto kada imaš muški mozak kao ja . Volela bih da ostanem ovako i da se šalim i družim sa svima - govorila je Maja. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Tamara ana

15.11.2023 18:21

Prpa.....a.....nasla se za Maju robijasica. Odmah je odustala.

Biba

15.11.2023 22:14

Teodora,istamburaj je i pokazi gde joj je mesto

IGOR

16.11.2023 11:18

MAJA JE YA ROBIJASICU PREMIJA LEPSA I BOLJA STO PUTA