ZBOG OVOGA JE TOMOVIĆ DISKVALIFIKOVAN: Nikola Bukilić doneo drastičnu odluku, Đedović hitno prekinuo komunikaciju!

Autor:

Zadruga

08.11.2023

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnik rijalitija Nikola Bukilić štrajkuje glađu zbog Teodore Balzak!

ZBOG OVOGA JE TOMOVIĆ DISKVALIFIKOVAN: Nikola Bukilić doneo drastičnu odluku, Đedović hitno prekinuo komunikaciju!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Takmičarka "Elite" Teodora Balzak i dalje je ljuta na svog dečka Nikolu Bukilića, koji se odlučio na drastičan potez kako bi je vratio. Naime, Bukilić je odlučio da štrajkuje glađu sve dok se Teodora ne pomiri sa njim. Dok je danas ručala, on je odbio da jede sa njom.

- Hajde samo se buni moj bivši dečko, jedan dan već nismo zajedno - rekla je Teodora, pa mu dobacila:

- Hajde, jedi nešto, bićeš kao čačkalica - dodala je Balzak.

- Neću, ješću kad se pomirimo - odbrusio je Bukilić.

- Štrajkuje glađu! - poručila je Teodora.

- Neću više da pričam sa vama - pobesneo je Marko Đedović.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Teodora Balzak i Nikola Bukilić

Podsetimo, Vladimir Tomović je diskvalifikovan iz četvrte sezone ovog rijalitija kad je pokušao da ucenjuje produkciju štrajkom glađu.

- Zadrugari, doneli smo odluku da zbog člana broj 5 ugovora koji su potpisali svi zadrugari pa i Vladimir Tomović, on bude diskvalifikovan ali i tužen. Na osnovu ovog člana RTV PINK će osim diskvalifikacije od Vladimira na sudu potraživati sumu od 5 miliona dinara. Kako u Zadruzi nista nije tajno, ovim ćemo jasno i glasno objasniti našu odluku. Svi zadrugari su svojevoljno potpisali ugovore za učestvovanje u rijalitiju i svi jako dobro znaju uslove učestvovanja. Niko ne može ucenjivati produkciju niti će produkcija ikada pozitivno odgovoriti na bilo čiju ucenu. Vladimirovi postupci svih prethodnih dana, navodni štrajk gladju, otkrivanje stavki ugovora, negativni komentari o produkciji su posledica kazne koju je dobio zbog davljenja i obaranja na pod Marka Đedovica. Mi kao produkcija stojimo iza toga da je kaznu u iznosu od mesecnog honorara dobio pravedno i da ničim nismo prekršili nijednu stavku iz ugovora. RTV PINK kao i uvek poštuje sve stavke ugovora sa svim zadrugarima pa i sa Vladimirom, ali isto tako ne možemo pristati na ucene i sabotažu bilo kog učesnika Zadruge. Svi zadrugari su upoznati sa činjenicom da produkcija ima pravo da kazni učesnike za nepoštovanje pravila pa i za agresivno ponašanje i s tim u vezi Vladimir apsolutno nema pravo da se ne slaže sa kaznom niti da ucenjuje produkciju zbog kazne koju je dobio za postupak prema Marku Đedoviću - glasilo je pismo koje je tada poslao Veliki šef.

Foto: youtube.com/Republika

Vladimir Tomović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading