TOKOM AKCIJE POD POKRIVAČEM ZABORAVILA BIVŠEG: Bebica se zavukao pod jorgan, pa "razbudio" Teodoru!

Autor:

Zadruga

08.11.2023

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Delić i Nenad Macanović Bebica su sve nesuglasice rešili pod pokrivačem.

TOKOM AKCIJE POD POKRIVAČEM ZABORAVILA BIVŠEG: Bebica se zavukao pod jorgan, pa "razbudio" Teodoru!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Macanović Bebica i Teodora Delić odlučili su da se danas izoluju od sveta i provedu više vremena u krevetu. Dok su njihovi prijatelji uobičajeno uživali u jutarnjoj kafi i doručku, Nenad i Teodora su odlučili da se prepuste svojoj ljubavi i razmenjuju strasne poljupce.

Iako su nedavno imali raspravu zbog Teodorinih suza, koje je Bebica krivio njenog bivšeg dečka, izgleda da su sada sve razjasnili i da su se pomirili. Ova mlada ljubavna priča iz Niša privukla je pažnju javnosti, koja se pita da li će njihova ljubav opstati u svetu gde se odnosi često brzo menjaju.

Nenad i Teodora su očigledno odlučili da se ne obaziru na ostale i da svoju ljubav neguju na svoj način. Dok su ostali uživali u svakodnevnim aktivnostima, oni su se prepustili svojim emocijama i ostali duže u krevetu.

Ova neobična odluka privukla je pažnju javnosti, koja se pita da li su Nenad i Teodora zaista rešili sve svoje probleme ili su samo privremeno odložili raspravu. Međutim, jedno je sigurno - njihova ljubav je jača od svih spoljnih uticaja i oni su spremni da se bore za nju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading