ĐEDOVIĆ NAJAVIO RASKRINKAVANJE KAČAVENDE: Sateraće je u ćošak, vreme je da se sazna istina o "vaskrslom" vereniku!

Autor:

Zadruga

12.10.2023

22:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko obećao fanovima da će obaviti važan razgovor sa Milenom.

ĐEDOVIĆ NAJAVIO RASKRINKAVANJE KAČAVENDE: Sateraće je u ćošak, vreme je da se sazna istina o "vaskrslom" vereniku!

Foto: ATA Images, Shutterstock

Marko Đedović danas je u emisiji "Pitanja gledalaca" dobio pohvalu i pitanje kad će nastaviti razgovor sa Milenom Kačavendom o njenom bivšem vereniku za kojeg je mislila da je pokojni, a na kraju se ispostavilo da je ipak živ i da ju je obmanuo. Đedović je obećao gledaocima da će sa Milenom nastaviti razgovor i od nje izvući mnoge informacije koje do sad nije rekla. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Marko Đedović Elita

- Milena mi je rekla da se prisetila novih stvari, tako da ćemo ponoviti. Nije to isto kada ona to u provm naletu, mene to interesuje, meni je ta tema jako zanimljiva, meni je to ekstremno interesantno, i prosto i neko iskustvo da čujemo. Meni te neke činjenice do kojih smo došli, i kada smo čuli da je to zaista tako, da to nije laž, da taj čovek postoji, sve negde postoje, sad su mi detalji smešni i zabole me du*e dal je 1. jun ili 6. maj. Ljudi se hvataju za svašta, Mileni za nešto, Aneli za nešto, meni znaju za šta može da se uhvate - govorio je Đedović u današnjoj emisiji. 

Inače, na društvenim mrežama se mnogo komentariše da li je Milena iskrena ili laže kad priča o detaljima koji su vezani za njenog verenika, pa su je fanovi rijalitija koji pažljivo prate svaki detalj više puta uhvatili u kontradiktornim izjavama. Po svemu sudeći zbog toga publika želi da Marko satera Kačavendu u ćošak i iz nje izvuče javno što više informacija. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Marko Đedović Elita

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Veronika

13.10.2023 07:44

A ko ce da raskrinka ovu podmuklu, prosacku, vulgarnu Djedovicku. Hocemo pikanterije iz zivota ovog najveceg smrada koji spada u "ljudski rod". Prestanite da ga stitite vise i da cujemo ko ce njega da raskrinka?????? Kao tresnjica na torti, da vidimo kako nestaje njegovo sampouzdanje i kako se gase dva staklenca puna zla. Fuj kakav protoplazmican lik.