ZAUVEK IZBAČEN IZ ELITE: Darko Tanasijević saopštio važnu odluku!

Autor:

Zadruga

11.09.2023

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za ovog učesnika je takmičenje završeno!

ZAUVEK IZBAČEN IZ ELITE: Darko Tanasijević saopštio važnu odluku!

Foto: Ilustracija, Instagram.com

Sinoć je u "Eliti" održana emisija "Izbacivanje", publika je glasala tokom cele noći, a bilo je troje nominovanih takmičara rijalitija, Darijan Radomirović, Dragoljub Smiljanić Gaga i Jovana Bjelović Tatu. Voditelj Darko Tanasijević u jutarnjim časovima ušao je na imanje u Šimanovcima, kako bi ugroženi takmičari odigradli igricu, a pobedniku iste bili su duplirani glasovi publike. 

Darjan je imao najvije sreće u izazovu, zbog čega su mi duplirani glasovi, a Darko je saopštio kako je publike glasala. Darjan je imao 52% glasova, Jovana 29%, dok je Gaga imao 19%, što je značilo da se on pozdravlja sa cimerima i da je takmičenja u "Eliti" za njega završeno u prvoj nedelji. 

Darjan je nakon napuštanja Bela kuće otišao kod voditeljke Dušice Jakovljević u studio gde je podelio sa njom prve utiske i otkrio kako mu je bilo ovih nedelju dana koje je proveo u rijalitiju, pa i priznao da nije stigao da se adaptira. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Gaga napustio Elitu

Potreban mi je perod za adaptaciju, a tek je sad počelo da se zakuvava situacija. Svima je ponestalo hrane, jer je kraj nedelje, a zapravo je početak svega - rekao je Gaga, nakon čega mu je Dušica dala parče papira na kojem će imenovati novog vođu, a to pismo će biti poslato elitnima sutra tokom dana, kad će saznati ko če im deli budžete, birati potrče, ali i narednu nedelju provesti u hotelu, sa osobom koju izabere da bude omiljena.

Gagin razgovor u studiju sa Dušicom Jakovljević možete pogledati u nastavku ovog teksta. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading