VODITELJKA ZALUDELA MUŠKARCE DUGIM I VITKIM NOGAMA! Evo kako se fotografisala, svi komentarisali samo jedno! (FOTO)

Autor:

Zabava

24.05.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve oči su bile uprte u Maju, koja se nedavno pojavila na reviji Bate Spasojevića!

VODITELJKA ZALUDELA MUŠKARCE DUGIM I VITKIM NOGAMA! Evo kako se fotografisala, svi komentarisali samo jedno! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Voditeljka Pinka Maja Manojlović slovi za jedno od najlepših TV lica na ružičastoj televiziji, a sada su svi ostali u šoku kada se pojavila na jednoj reviji. Naime, njene duge noge su bile u prvom planu, a prizor se najviše dopao muškarcima, koji su voditeljki preko društvenih mreža delili samo komplimente. 

Foto: Instagram printscreen

Maja Manojlović

 

Ona je sa kolegom Nemanjom Velikićem posetila modnu reviju dizajnera Bate Spasojevića na kojoj se odlično provela. Spektakl na pisti je bio tim veći pošto je poznati kreator obeležavao 30 godina rada. 

Ponela je ultrakratku i delimično providnu haljinu u braon boji ispod koje se nazirao brushalter iako je kreacija bila u vidu rolke i dugih rukava. Preko svega ogrnula je krem sako, a stajling je zaokružila zlatnom pismo-tašnicom i zlatnim sandalama. Uz visoke potpetice koje su se u stilu "rimljanki" uprele oko njenih listova Majine noge su ponovo došle do izražaja u punom sjaju.

Foto: Jelena Čeliković

Maja Manojlović

 

UsledilI su samo najbolji komentari za izgled voditeljke koja i na pragu pete decenije izgleda neverovatno mladoliko i zgodno. U odeljku za komentarisanje se mogloa videti gomila srca, ruža i zaljubljenih smajlija, dok ju je kolega Nemanja duhovitio počastio opaskom: “Nije za mlađe od 18 godina”. Maja je istakla da je upravo Nemanja zaslužan za fotogrtafije na kojima se vidi koliko je ona zapravo fatalna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading