DEJAN IZVADIO PECALJKU UŽIVO U EMISIJI: Zamahnuo udicom pred Dušicom, hoće da ULOVI oženjenog Stanijinog verenika (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

11.09.2023

00:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević šokirao gledaoce televizije Pink na samom početku emisije!

DEJAN IZVADIO PECALJKU UŽIVO U EMISIJI: Zamahnuo udicom pred Dušicom, hoće da ULOVI oženjenog Stanijinog verenika (FOTO)

Foto: printscreen/RTV Pink

Večeras će se u "Eliti" održati prvo izbacivanje, a voditeljka Dušica Jakovljević u studiju ružičaste televizije u Šimanovcima ugostila je pobednika pete sezone ''Zadruge'', Dejana Dragojevića, koji je odmah na samom početku žestoko opleo po Asminu Durdžiću, suprugu Aneli Ahmić, ovogodišnje učesnice rijalitija.

Naime, Dejan se uživo u programu javio sa pecaljkom u rukama, a kako je istakao, večeras je u Šimanovce stigao kako bi ulovio "škobalja iz Drine", aludirajući upravo na Durdžića, s kojim je već izvesno vreme u medijskom ratu.

- Ljudi misle da sam ja krenuo na pecanje da upecam neku ribu, ali nisam ja više tako popularan... Sad lovim drugačije ribe, znaš, naslušao sam se pecaroških priča, ali pošto sam ja u "petici" proglašen kao pravednik, poneo sam sa sobom opasne rekvizite. Uglavnom sam lovio moru, ali sad zalazim u mutne vode. Škobalj je u pitanju, to je drinska riba, tamo u Bosni - istakao je Dragojević uživo u emisiji, a voditeljka je, po svemu sudeći, ostala zabezeknuta njegovom idejom:

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Dejan Dragojević Elita 7 Zadruga

- Da razjasnimo svima! Ja ću da pružim ovu pecaljku i mi ćemo večeras probati da upecamo našeg dragog iz Bosne, evo, zapaciću, ako gleda mangup... S obzirom da je on sitna riba, mislim da je gotov. Neće biti "Starac i more", biće "Deki i more", ili u ovom slučaju "Deki i Drina" - kazao je Dejan, što je izazvalo smeh u studiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Sa

11.09.2023 13:59

Nadao sam se da će Dejan nakon svega šra je doživio i preživeo izići zauvek iz sveta rijalitija i komentarisanja učesnika, da će mu taj svet ostati samo kao zabavni trenuci za nekad pogledati a ne da će mu to postati kao zanimanje. Nadao sam se da će svoj život okrenuti u pravcu obrazovanja i posla u kojem bi došlo do izražaja ono po čemu se izdvojio od ostalih zadrugara. Nazvaše ga britka sablja, oštar komentator, brz um .... sve to stoji ali, Dejan se za ovu godinu dana nije pokazao niti napredovao ni u čemu (ili ja imam pogrešna saznanja),postao je "tetkica" koja se svađa sa bivšim, sadašnjim i budućim učesnicima rijalitija. Broji koliko je ko imao ljubavnika i ljubavnicq, ko se sa kim slikao ili kockao, napustio decu .... Dejan se pretvorio u malog Đedovića a to ne valja . Đedović je obrazovan čovek koji manupuliše sa ljudima i njihovim pričama, radi sve isključivo zbog novca i to priznaje. Dejan je premlad za to i koliko god da mi je simpatičan i redovno su moji glasovi išli za njegov plasman i želju da pobedi, Dejanu ipak želim da se odmakne od priča, pecaljki i uverenja da je ispravno ovo šta radi kroz svoje objave i komentare.