PARTIZAN NA KORAK DO FINALA: Mega pala u Areni!

Autor:

Sport

24.05.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli slavili sa 82:72.

PARTIZAN NA KORAK DO FINALA: Mega pala u Areni!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana pobedili su ekipu Mege u prvom meču polufinala Košarkaške lige Srbije. Rezultat u Areni bio je 82:72 za crno-bele.

Utakmica je protekla u znaku velike borbe, a prelomni trenutak desio se sredinom treće četvrtine kada je Partizan serijom 15:2 stekao dvocifrenu prednost.


Partizan je krenuo veoma odlučno, a sjajne trojke Trifunovića i Smailagića donele su crno-belima prednost od 12:4. Ipak, Mega se vratila u meč serijom od 11:0, izjednačivši rezultat. Druga četvrtina donela je takođe izjednačenu borbu, a Mega je otišla na poluvreme sa minimalnom prednošću od 42:40.

Partizan je fantastično započeo drugo poluvreme serijom 12:0, stvarajući prednost od osam poena. Uz odličnu igru Trifunovića, Pantera i Avramovića, crno-beli su uspeli da odbiju nalet Mege i zadrže prednost.

Uroš Trifunović je bio izuzetno raspoložen, postigavši 23 poena uz sjajan procenat šuta za tri poena. Pored njega, istakli su se i Kevin Panter sa 15 poena i Aleksa Avramović sa 14 poena. Kod poražene ekipe Mege, Jović je bio najefikasniji sa 15 poena, dok je Đurišić dodao 14.

Nakon ove pobede, Partizan vodi sa 1:0 u seriji, a druga utakmica je na programu za tri dana, u ponedeljak u "Hali sportova" od 20.00 časova. Serija se igra na dve pobede. U drugom polufinalu igraju Crvena zvezda i FMP.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading