DALILA SE DRŽI ZA GLAVU I ZAPOMAŽE: Nakon lekarskog pregleda za "Elitu" MOLI ZA POMOĆ!

Autor:

Zadruga

18.08.2023

22:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragojevićka se obratila fanovima putem storija na društvenoj mreži Instagram!

DALILA SE DRŽI ZA GLAVU I ZAPOMAŽE: Nakon lekarskog pregleda za "Elitu" MOLI ZA POMOĆ!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivšu zadrugarku Dalilu Dragojević su danas uhvatili fanovi ispred jedne privatne klinike na Novom Beogradu, u kojoj se održavaju sistematski zdravstveni pregledi za buduće takmičare "Elite". Ova informacija odmah je izazvala buru u domaćoj javnosti i dodatno pojačala spekulacije da će ona ući u novi projekat televizije Pink, nakon otkaza koji je dala.

Dalila se danas nije oglašavala ovim povodom, ali je večeras objavila stori iz kreveta u svom stanu, gde je zakukala pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: Instagram.com

 

- Ležim i krenem da razmišljam kako treba da krenem da čistim stan. Onda ustanem da čistim i odjednom me nešto drugo zainteresuje, pa se vratim nazad u ležeći položaj. Ali moram da čistim, nisam baš dugo, brisala pod, tuš kabinu, WC šolju... Jao, žene - kukala je Dalila.

Dalila je preko obe objave stavila i gifove dve žene koje čiste, ali i znas SOS, koji označava poziv za pomoć. Dragojevićka je tokom rijalitija važila za veliku čistunicu, koja održava prostor oko svog kreveta, a kako su i njeni cimeri više puta isticali, pa i ona sama, to je zbog toga što je Devica u horoskopu.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević

Jedan od razloga zbog kojih je Filip Car pao na nju je bilo upravo to što ju je gledao kao vrednu ženu, spremnu za brak i baš onakvu kakvu je tražio. Sedma sezona popularnog rijalitija bi uskoro trebalo da počne, a svi čekaju da vide hoće li se Dalila pojaviti na renoviranom imanju u Šimanovcima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading