DALILA DRAGOJEVIĆ IMALA VRELU AKCIJU SA PETORICOM? Skandalozni snimak srušio internet, u svemu učestvovala bivša zadrugarka!

Autor:

Zadruga

18.08.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nepoznati muškarac otkrio kakvu "redaljku" je imala Dalila u Sarajevu!

DALILA DRAGOJEVIĆ IMALA VRELU AKCIJU SA PETORICOM? Skandalozni snimak srušio internet, u svemu učestvovala bivša zadrugarka!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević ponovo je u žiži javnosti, nakon spekulacija da ulazi u Zadrugu 7, a sada se uz nju vezuje i nova afera.

Naime, na TikToku se pojavio snimak, u kom nepoznati muškarac govori kako je Dalila imala se*s sa petoricom momaka istovremeno. 

Republika

Foto: Instagram.com

Dalila Dragojević

 

On je držao lajv sa bivšom zadrugarkom, Anjom Todorović, gde je detaljno ispričao šta se dešavalo, dok je Dalila radila u Sarajevu i kakve fetiše ima. Ovaj snimak delio se munjevitom brzinom, a korisnici ove društvene mreže dozivali su Dalilu, kako bi odgovorila i prokomentarisala ove optužbe:

- Po petorica nas, redaljke na nju pravili, na Dalilu. Bila je Dalila Moreno, bar dok je radila u Sarajevu. E, onda se ovde zasitila, otišla malo u Beograd - tvrdio je muškarac u snimku. 

 

 

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Dalilom, na broj poznat redakciji, ne bi li prokomentarisala ove optužbe, ali odgovor za sada nismo dobili.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Jana

18.08.2023 14:57

to prica onaj udareni zatvorenik mirza hatic sto je rusio krst u Sarajevu,lazov nije nikad ni vidio Dalilu uzivo,niti je ona ikad zivjela u Sarajevu,niti boravila,sve do onog momenta kad je saDejanom dosla i otvorila salon prije tri godine s nekim u taku ,ali nije radila ni 6 mjeseci otisla hje u Zadrugu ,a taj hatic nije ni za zatvor u kom su ga iz..bali svi redom vec za kjavez sa doplim katancima,inace govnar je olajavao po tik toku Dalilu jer nije htjela vise da igra s njim i otisao caru ,po instrukcije,inace bas jucer ga je ispljuvala Dalila u lajvu

Biljana

20.08.2023 13:54

Mnogo si jaka.Zato hoce da te srusi, lazima i klevetama.Mogu samo da ti pljunu pod prozor.