DALILA DRAGOJEVIĆ UHVAĆENA NA LEKARSKOM PREGLEDU PRED ULAZAK U ELITU?! Fanovi u transu!

Autor:

Zadruga

18.08.2023

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević uhvaćena je na Novom Beogradu, u jednoj privatnoj klinici, kako obavlja lekarske testove pred ulazak u rijaliti!

DALILA DRAGOJEVIĆ UHVAĆENA NA LEKARSKOM PREGLEDU PRED ULAZAK U ELITU?! Fanovi u transu!

Foto: ATAImages

Dalila Dragojević

Dugo se spekuliše o takmičarima koji ulaze u "Elitu", novi projekat, koji će prevazići sve do sada emitovano, a fanovi sumnjaju da se Dalila Dragojević vraća u Zadrugu 7, gde se i proslavila.

Iako Dalila to poriče, bivša zadrugarka uhvaćena je na Novom Beogradu, u jednoj privatnoj klinici, gde je, kako se nagađala, radila lekarske preglede, neophodne za ulazak u rijaliti.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Dalila Dragojević

 

Svi znaju da je ovo standardna procedura pred ulazak, a sve je obavljeno u tajnosti, s obzirom da Dalila i dalje ove vesti ne želi da podeli sa publikom.

Ovo je posebno obradovalo njene brojne fanove, koji su je tamo i zatekli, s obzirom da Dragojevićeva važi za jednog od najboljih rijaliti igrača svih vremena, a mnogi bi voleli da je vide u ovom projektu sa nekadašnjim ljubavnikom, Filipom Carem, sa kojim je vezu započela upravo u Zadruzi, gde se kasnije razvela od Dejana Dragojevića.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić, E-stock

Dalila Dragojević i Filip Car

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading