ŠOK ZA ŠOKOM! Dalila se pred ulazak u "Elitu" obratila Milici Mitrović! (FOTO)

Autor:

Zadruga

09.08.2023

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragojevićka napravila preokret u svojoj karijeri, svi bruje o njenom potezu!

ŠOK ZA ŠOKOM! Dalila se pred ulazak u "Elitu" obratila Milici Mitrović! (FOTO)

Foto: ATA Images

Kako je Republika prva pisala, bivša zadrugarka Dalila Dragojević donela je odluku da uđe u "Zadrugu 7 - Elitu". Naime, ona je prethodno obavestila svoje fanove putem društvene mreže Instagram da od danas nije zaposlena, a odmah su se pojavile spekulacije da je to zbog ulaska u novi projekat televizije Pink.

Obaveštavam sve ljude koji me prate i koji me vole, kao i one što me ne vole, da od danas nisam zaposlena. Odlazim u miru. Nije zbog pravila vezano za TikTok, kako se već piše. Druge stvari su u pitanju. Ali ako ćemo se voditi storijima, onda neka vude da je zbog TikTok-a. Još dugo ćete pratiti Dalilu. Volim vas - napisila je Dragojevićka.

Republika

Foto: Instagram.com

Dalila Dragojević

U prilog ovome govori i Dalilina sledeća odluka. Naime, Ona je ponovo na društvenoj mreži Instagram zapratila Milicu Mitrović, direktorku programa, glavnu i odgovornu urednicu zabavnog programa na televiziji Pink. Ali, tu nije kraj. Dalila je zapratila i voditelja Darka Tanasijevića, budućeg učesnika "Elite" Marka Đedovića, kao i Milenu Kačavendu, koja je prva takmičarka "Zadruge 7" čije je ime Pink otkrio.

Dalila je već počela da slavi na društvenim mrežama. Ona se trenutno nalazi u Budvi sa svojom drugaricom iz rijalitija Marijanom Zonjić, a na Instagramu je objavila snimak gde njih dve nazdravljaju.

Republika

Foto: Instagram.com

 

Podsećamo, kasting za "Elitu" je još uvek u toku, a pored Milene Kačavende i Marka Đedovića, Pink je otkrio i treće ime. U sedmu sezonu popularnog rijalitija ulazi i lepa tiktokerka Vanja Bogićević, koja je nedavno potpisala ugovor.

Republika

Foto: TikTok printscreen

Vanja Bogićević

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Veki

09.08.2023 19:23

Sve moj do mojega,sve sami neradnici i dzabalebarosi,ne znam sta ce im ova bosanceroska i ispusena lula Dalila,sagradite im i dzamiju da imaju gde da se mole i klanjaju,guj,odvratno

Nikola

09.08.2023 23:00

Sav ovaj BiH sljam ukljucujuci i tu carevu plafonjerku proterati preko Drine. Imamo mi i previse naseg otpada da bi uvozili jos.

Ivan

02.09.2023 16:48

Talog sa sarajevskg asfalta i raspala kuja biće voditeljka na PINKU. Ovo je cirkus Kolorado. Za nepoverovati.Kuda ideš Srbijo? Žeks gubi kompas........