IZA KULISA ZADRUGE 7: Voditelji usnimili RADOVE u Šimanovcima, skoro sve je spremno za početak "Elite" (GALERIJA)

Autor:

Zadruga

29.07.2023

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelji "Zadruge 7" podelili kadrove sa velelepnog imanja

IZA KULISA ZADRUGE 7: Voditelji usnimili RADOVE u Šimanovcima, skoro sve je spremno za početak "Elite" (GALERIJA)

Foto: Ilustracija

Juče je na zvaničnim Instagram profilima rijalitija "Zadruga" i Milice Mitrović osvanuo snimak kojim je najavljena sedma sezona rijalitija, koja će nositi naziv "Elita". Voditelji Dušica Jakovljević, Maša Mihailović, Ivana Šopić i Darko Tanasijević usnimili su se u drugom delu imanja, koji je ostao isti, dok stari, koji se renovira, nisu prikazivali.

Da su radovi na velelepnom imanju u Šimanovcima u toku govore i snimci iza kulisa, koji su objavili popularni voditelji. 

Naime, Ivana i Darko su usnimili šaljiv video, a iza Tanasijevića su se mogle videti radničke merdevine, što potvrđuje da su radovi na imanju u toku.

Kako je Pink najavio, vrhunski tim arhitekata, scenografa i enterijerista temeljno radi na preuređivanju svakog kutka prostranog imanja, koje će biti oplemenjeno potpuno novim građevinama i prostorijama, dok će neke od postojećih izgledati potpuno drugačije, dobiti novi, znatno osveženi izgled, a neke čak i namenu.

Spisak takmičara krije u najstrožoj tajnosti, a da će milionski auditorijum biti šokiran imenima sa ovog spiska. Na spisku se nalaze velika imena sa domaće scene, kontroverzne javne ličnosti, ali i nova lica. Glavna nagrada iznosi 100.000 evra, a konkurs za učesnike i dalje traje.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Milice Mitrović

Milica Mitrović, supruga vlasnika "Pink Media Group" Željka Mitrovića i direktorka programa, glavna i odgovorna urednica zabavnog programa na televiziji Pink, najavila je na svom Instagram profilu da projekat počinje uskoro.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading