NIJE NA ZVANIČNOM SPISKU VODITELJA RIJALITIJA: Marko Đedović progovorio pred "Zadrugu 7"

Autor:

Zadruga

18.07.2023

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đedović otkrio zbog čega ne vodi "Narod pita", kao i da li će voditi emisije u sedmoj sezoni

NIJE NA ZVANIČNOM SPISKU VODITELJA RIJALITIJA: Marko Đedović progovorio pred "Zadrugu 7"

Foto: M.M./ATAImages

Marko Đedović

Televizija Pink je juče izdala zvanično saopštenje i otkrila da će, pored Dušice Jakovljević, Ivane Šopić i Darka Tanasijevića, "Zadrugu 7" voditi i novo TV lice, Maša Mihailović. Gledaoci ovog rijaltiija odmah su se zapitali zbog čega Marka Đedovića nema na listi, kako je on vodio intervjue tokom "Izbacivanja", kao i "Nominacije", a on se sad oglasio i otkrio da li će i dalje biti voditelj popularnog rijalitija.

- Biću uključen na svaki način kao i do sada, i pred kamerama i iza kamera, jer sam ja neko ko je maksimalno posvećen poslu. Nekako i kad nisam vodio "Zadrugu", pratio sam šta se dešava da bi intervjui bili što bolji. Jednostavno, spavao sam s njima i ustajao. Tako će biti i od sada - istakao je Marko.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Marko Đedović
 

On je priznao i da ga početkom avgusta čekaju dve intervencije i da zbog toga trenutno ne vodi program.

- Pripremam se, ali i rešavam zapuštene zdravstvene probleme koje imam. Čekaju me dve hirurške intervencije početkom avgusta, tako da ću da zasijam u punom svetlu pred kamerama kad počne ovo naše čudo od projekta, ali zaista čudo, jer tako nešto nikada do sada nije viđeno, rekao bih slobodno, na svetu. Tad ću biti spreman da posećujem i intervjuišem učesnike na najbolji mogući način. Zato sam sad iza kamera jer rešavam zdravstvene probleme sa disanjem i stomakom - rekao je Đedović.

Kako ističe, spisak takmičara još uvek nije konačan.

- Donekle sam upućen, ali je i rano da vidim konačni spisak jer još uvek traje formiranje istog. Sve što mogu da vam kažem jeste da će te večeri kad bude početak "Zadruge Elita", biti takvih šokova za gledaoce da jedva čekam da se ta noć završi i da dođem kući i pogledam mreže i pročitam portale - priznao je voditelj, pa progovorio o poznatoj estradnoj ličnosti koja ulazi u "Elitu":

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Đedović

- Mogu samo da vam kažem da je ekstremno poznata i vrlo aktuelna. Ne smem ništa više da kažem - rekao je on za "Kurir".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Maja

18.07.2023 12:21

Nemoj Marko, nije to posao za tebe