DUŠICA U ZAVOJIMA PREKO CELOG LICA! Voditeljka Pinka se oglasila iz bolničkog kreveta nakon operacije! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

13.07.2023

22:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok izdanje voditeljke "Zadruge"!

DUŠICA U ZAVOJIMA PREKO CELOG LICA! Voditeljka Pinka se oglasila iz bolničkog kreveta nakon operacije! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official, instagram.com/dusicajakovljevic

Dušica Jakovljević primljena je jutros u bolnicu, gde je peti put operisala sinuse, a nakon što je hiruška intervencija završena, voditeljka "Zadruge" oglasila se na društvenoj mreži Instagram sa zavojima preko celog lica.

- Hvala svima na podršci! Uspeli smo - napisala je Jakovljevićevana u okviru svoje objave iz bolničkog kreveta, a mnoge je ovaj prizor šokirao.

Republika

Foto: instagram.com/dusicajakovljevic

Dušica Jakovljević sa zavojima u bolnici

Inače, Dušica je u toku današnjeg dana otkrila svima da je bila u velikom strahu.

- Toliko sam bila uplašena jer nisam znala da li će svi rezultati biti u redu. Više mi se smučilo, i bolove koje sam trpela, sve intervencije... Bila sam na ivici živaca, baš mi je bilo loše... A kada su stigle analize i možemo da se operišemo i idem u salu i druga sam osoba. Pored toga što ću normalno disati, ispravićemo usput i nepravilnosti. Mislim da će to sve biti top - rekla je voditeljka.

Podsetimo, Jakovljevićeva je nedavno morala da odloži petu operaciju zbog loših rezultata.

- Operisala sam sinuse, a operacija devijacije me tek čeka. Trebalo je još u novembru da to sredim, zapravo tada sam krenula s intervencijama s kojima sam tek sada nastavila zbog televizijske sezone. Nisam bila u prilici zbog količine posla da se posvetim zdravlju. Odlagala sam mesec za mesec i tako dođosmo do kraja "Zadruge". Da sam te nehirurške intervencije završila tada kada je trebalo, imala bih ih dve, tri, a mene sledeće nedelje čeka peta. Nakon toga, početkom jula operisaću i devijaciju. Nagrabusila sam - rekla je nedavno Jakovljevićeva.

Republika

Foto: Instagram.com

Dušica Jakovljević

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading