PRVO OGLAŠAVANJE NOVE VODITELJKE ZADRUGE 7: Progovorila o svim detaljima rijalitija!

Autor:

Zadruga

17.07.2023

15:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvo oglašavanje nove voditeljke najgledanijeg rijalitija ,,Zadruga 7 Elita"!

PRVO OGLAŠAVANJE NOVE VODITELJKE ZADRUGE 7: Progovorila o svim detaljima rijalitija!

Foto: RED TV printscreen

Nakon što je otkriveno da će nova voditeljka Zadruge 7 Elita biti Maša Mihailović, ona se oglasila prvi put za medije. Naime, Maša ne krije da je uzbuđena zbog novog projekta na kom će raditi. 

Maša ističe da je sigurna da će sedma sezona Zadruge oboriti sve rekorde gledanosti:

Foto: printscreen/instagram

Maša Mihailović Instagram

 

- Počastvovana sam zbog prilike koju sam dobila od apsolutnog lidera kada je TV industrija u pitanju, a to je TV Pink. Sa ogromnim zadovoljstvom prihvatila sam ponudu da postanem deo najjačeg tima i svim snagama ću se truditi da opravdam poverenje koje mi je ukazano. Jedva čekam početak ''Elite'' i sa velikim entuzijazmom ulazim u projekat, koji će nesumnjivo oboriti sve rekorde i premašiti sva očekivanja - poručila je nova voditeljka TV Pink Maša Mihailović.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

17.07.2023 21:42

Nije lepa, to se vidi. I kompleksi, čim ima potrebu da već sa 21 godinom "ubacuje" silikone "u svoj organizam" . Starleta. Baš ih ima. Bolje Robota za voditelja-ku, ; kada je plastika - neka bude "virtualno biće". Purpurno. I Brendon zna.