DALILA ULAZI U ELITU: Dragojevićka presekla, BEŽI od Anđele i Cara u Šimanovce

Autor:

Zadruga

09.08.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević donela ključnu odluku, izdala saopštenje na društvenoj mreži Instagram!

DALILA ULAZI U ELITU: Dragojevićka presekla, BEŽI od Anđele i Cara u Šimanovce

Foto: M.M./ATAImages, Antonio Ahel/ATAImages, Ilustracija

Bivša zadrugarka Dalila Dragojević je izdala zvanično saopštenje na društvenoj mreži Instagram, te otkrila svojim fanovima da je donela bitnu odluku.

- Obaveštavam sve ljude koji me prate i koji me vole, kao i one što me ne vole, da od danas nisam zaposlena. Odlazim u miru. Nije zbog pravila vezano za TikTok, kako se već piše. Druge stvari su u pitanju. Ali ako ćemo se voditi storijima, onda neka vude da je zbog TikTok-a. Još dugo ćete pratiti Dalilu. Volim vas - napisila je Dragojevićka.

Republika

Foto: Instagram.com

Dalila Dragojević

Mnogi su se zapitali šta se krije iza njene odluke, a na društvenim mrežama su već krenule spekulacije da je Dragojevićka odlučila da uđe u "Zadrugu 7 - Elita". Kako pojedini na mrežama navode, Dragojevićka je dobila odličnu ponudu, koju želi da prihvati.

Sa druge strane, pojedini misle da je donela odluku zbog zbližavanja Anđele Đuričić i Filipa Cara. On je razgovorao sa bivšom cimerkom nakon saopštenja da ne dolazi u "Narod pita" zbog toga što mu nije ponuđen posao voditelja na televiziji Pink.

Republika

Foto: Instagram.com

Anđela i Car

Da razrešimo misteriju, zašto Filip ne ide u "Narod pita"... Nikad nisam dobio na Pinku ponudu, osim da budem rijaliti igrač. Mislim da imam kvalitete da radim i nešto drugo. Mnogi (bivši zadrugari) su na toj televiziji dobili poslove u drugom domenu, ja sam valjda bio potreban samo kao rijaliti igrač. To što ja nisam zadovoljan u datom momentu, posle četvrte, pete i šeste sezone sa honorarom, to je moja krivica... - priznao je Filip nedavno na društvenim mrežama.

Dragojevićka je otkaz proslavila sa svojom drugaricom Marijanom Zonjić, sa kojom trenutno letuje u Budvi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Veky

09.08.2023 16:33

Debela propala svagdje

Iva

09.08.2023 18:13

Bravo Dalila !

Smoki

09.08.2023 18:19

Jedino lijepo na njoj je njena kosa.Ko bi nju ozenio taj mora biti lud ,zena koja voli izlaske,opijanja,mijenjanje partnera koja nema postovanja ni srama prema rodjenom ocu .To nije za zenidbu ,to je samo za mjesec dana zabave i noga u guzicu.Zla osoba.