CAR OČEKIVAO DA ĆE BITI VODITELJ "ZADRUGE": Zbog ovoga ne gostuje u emisijama "Narod pita", doneo KLJUČNU ODLUKU!

Autor:

Zadruga

03.08.2023

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car saopštio svoju konačnu odluko nakon izlaska iz rijalitija!

CAR OČEKIVAO DA ĆE BITI VODITELJ "ZADRUGE": Zbog ovoga ne gostuje u emisijama "Narod pita", doneo KLJUČNU ODLUKU!

Foto: ST/Nikola Mutić

Filip Car

Emisije "Narod pita" su uveliko u toku, a mnogi su se začudilo što Filip Car još uvek nije gostovao, iako je nekoliko puta bio pozvan i najavljen kao gost. Bivši zadrugar je održao "lajv" na svom profilu i otkrio da se iza svega krije sasvim bizaran razlog. 

Naime, Car je očekivao da će nakon završetka rijalitija dobiti ponudu od televizije Pink da bude voditelj, a kako mu se ova želja nije ispunila, odbio je da gostuje u emisijama, zbog čega inače može da bude žestoko kažnjen po ugovoru koji je potpisao.

Republika

Foto: Instagram.com

Filip Car

- Da razrešimo misteriju, zašto Filip ne ide u "Narod pita"... Nikad nisam dobio na Pinku ponudu, osim da budem rijaliti igrač. Mislim da imam kvalitete da radim i nešto drugo. Mnogi (bivši zadrugari) su na toj televiziji dobili poslove u drugom domenu, ja sam valjda bio potreban samo kao rijaliti igrač. To što ja nisam zadovoljan u datom momentu, posle četvrte, pete i šeste sezone sa honorarom, to je moja krivica... - priznao je Filip.

Filip se tokom svog "lajva" osvrnuo i na susret sa Anđelom Đuričić u Crikvenici, o kom bruji region.

- Ugostio sam Anđelu i njenog kolegu kod mog prijatelja u restoranu, pojelo se, popilo, snimili smo emisiju, otišli su i to je to. Nemam šta drugo više da vam kažem. Ne znam zašto je to toliko vau sad - istakao je Car.

Republika

Foto: Instagram.com

Filip Car

Kako je dalje naveo, doneo je odluku da se povuče iz javnog života.

- To je to što imam da kažem, povlačim se iz medijskog sveta, ne treba više niko da me intervjuiše, želim samo svoj mir, svoju porodicu i Aleksandru. To je to. Nisam spreman ni za šta drugo. To je to. Ne znam zašto je tolika frka nastala i zašto su se ljudi uspalili. Nemam pojma šta se dešava. A i da je nešto drugačije, to je moja stvar. I da dobijem poziv za "Elitu" i da uđem, to je moja stvar. Ti neki admini koji me mrze gledaju na to... Ne vidim se više u rijalitiju, tu sam na Instagramu, na TikTok-u... - priznao je bivši zadrugar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
vepar

03.08.2023 21:12

Kako životinja koja priča hrvatski da bude voditelj u Srbiji na nacionalnoj frekvenciji??!! Ne ide to Krompirović Veprino...

Neko

03.08.2023 22:03

Ne zna ni da priča kako treba a ne da bude voditelj, bilDe