ALEKS PRIJAVILA ANU POLICIJI UŽIVO U PROGRAMU: Skandal na Pinku, tražila patrolu zbog PRETNJI, odmah pozvala i Cara! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

08.08.2023

08:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neviđeni skandal na Pinku, Aleksandra hitno pozvala policiju zbog Ane!

ALEKS PRIJAVILA ANU POLICIJI UŽIVO U PROGRAMU: Skandal na Pinku, tražila patrolu zbog PRETNJI, odmah pozvala i Cara! (VIDEO)

Foto: Pixabay.com, Antonio Ahel/ATAImages

Pobednica "Zadruge 6" Aleksandra Nikolić i drugoplasirana takmičarka Ana Ćurčić sinoć su bile gošće voditeljke Ane Radulović u emisiji "Narod pita". Njih dve su se svađale cele noći, a tokom jedne od pauza za reklame došlo je do skandala.

Naime, kako je Aleks navela po povratku u emisiju, Ana je počela da joj preti, a ona je pozvala policiju.

- Aleks zove policiju, kaže da sam joj pretila - rekla je Ana.

- Da, zovem policiju. Da, nalazim se u Pinku. Volela bih da bude patrola kad krenem kući - govorila je Nikolićeva u pozivu sa policijom.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ana i Aleks

- Pošto si zvala policiju, baš me zanima, zašto Filip Car ne dolazi u Beograd? - pitala je Ćurčićeva, a onda hitno pozvala nekoga i zamolila ga da dođe.

- Žena mi preti ovde nekim ljudima. Ja sam žena koja živi sama u Beogradu - nastavila je Nikolićeva.

- Nemoj da lažeš državne organe - odgovorila je Ana.

- Ne znam da li smem da kažem, rekla je da će poslati neke ljude ili da će taj neko doći sam - pričala je Aleks sa policijom.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ana i Aleks

- Ne, ti si vređala moje dete, a ja sam rekla da ćeš to morati da ponoviš pred nekim drugim. Ti si pretila meni, ali ja policiju nisam zvala - nastavila je Ćurčićeva.

- Ja se oslanjam na Srbiju - rekla je Nikolićeva, a sa telefona se mogao čuti ženski glas:

- Patrola, samo recite, glavni ulaz? - upitao je ženski glas preko slušalice.

- Da, ali ne treba još, samo budite u pripravnosti ako bude zatrebalo. Samo da vas obavestim - poručila je Aleks.

- Pričaćemo, maco, sa kim si bila, ko je pobednica "Zadruge". Ti si neko ko se lažno predstavlja, glumiš ovde - rekla je Ana.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ana i Aleks

- Ja sam te prijavila. Provociraš me, nazivaš me prostitutkom, ja znam ono najgore o tebi, što neću ispričati ovde. Da li ja treba da se plašim? Šta je ovo? Čega se bojiš, zašto zoveš ljude? Zove neke ljude i kaže: "Da li smeš da ponoviš to pred ljudima?". Čovek je sve snimio, a ja ću mu tražiti snimak. Ovde nisam ugrožena, ali oko 5, 6 može svašta da mi se desi, s obzirom na to sa kim se družiš. Zvala si ljude da me maltretiraju, sram te bilo. Od sinoć se dopisuje sa nekim ljudima i traži informacije o meni. Zapitajte se šta krije. Da mene neko napada ovde, dovodi neke kriminalce ili ne znam šta... Marš, bre, tamo - pobesnela je Nikolićeva.

- Ja se ne bojim, želim da kažeš pred svima. A sa kim se ti družiš? Što lažeš? O tebi se zna sve. Ne lupaj gluposti - uzvratila je Ćurčićeva.

- Žena mangup, do mojega mangup. Kad bude ušla Kačavenda u "Zadrugu", nećeš znati gde se nalaziš, zato si nervozna i isfrustrirana. Pokopaće te istinom - odbrusila je Aleks.

- Jako sam se uplašila - istakla je Ana.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ana i Aleks

Aleks je u ovom trenutku nazvao Filip Car.

- Vređa mene, vređa tebe, svašta priča. Zove ljude, kaže: "Da li ćeš to ponoviti pred nekim". Neću da ćutim dok me vređa, neke kriminalce očigledno zove... Ali ja sam pozvala policiju. Rekla je: "Dođi ti ili pošalji neke tvoje". Filipe, da li ja treba da se stresiram? - rekla je Aleks Caru.

- Zašto Filip nikad nije došao u "Narod pita"? Ja sam zvala Ivinog oca - rekla je Ana.

- Ona meni da priča da sam ja prostitutka? Filipe, žena me vređa, provocira mene, tebe, gledaj emisiju. Pozvala je određene ljude da se uplašim od njih, a ja sam zvala policiju, pa ćemo da vidimo ko je jači. Što da ne zovem policiju?! Rekla sam da znam svašta o njoj i njenoj ćerki, da svašta krije, ali da neću reći, šta je problem? - pričala je Nikolićeva. 

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ana i Aleks

- Nemoj da ga lažeš, budi fina verenica. Bolje da kažeš, ja baš mislim da treba da kažeš - odbrusila je Ćurčićeva.

Aleks je rekla da je čula da Anu zovu pčelica Maja, da je išla sa cveta na cveta, zbog čega joj je Ćurčićeva najavila tužbu.

- Družiš se sa određenim navijačima i stoje iza tebe - rekla je Nikolićeva.

- Tužba za ovo - odgovorila je Ana.

- Bolje da me tužiš, nego da me ubiješ - odgovorila je Aleks.

Haos se nastavio, a sukob možete pogledati u nastavku ovog teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Veki

08.08.2023 08:26

Aleks je teska glupaca i folirant

wall

08.08.2023 09:38

Devojka je sinoć skroz bila naduvana, nije svoja. Ponašanje, gestikuliranje, pogled...Bože sačuvaj. Stvarno kako je mogla onako da se ponaša, tačno se videlo u kakvom je stanju. Priča o moralu ona koja je bila u vezi sa momkom iz Makedonije koji je znamo na koji način završio, koja je abortirala sa Albancem i koja je bila glavni kontejner za pražnjenje onih iz Ritopeka. Definitivno devojka je bolesna!!!!!

Ser

08.08.2023 15:30

Smeće od ljudi, ali ova Ana ispade najveće ljudsko smeće!