PROCURIO SNIMAK SA PINKA: Ovo niste mogli da vidite, Ana preko Ace Bulića skupila DOKAZE protiv Aleks! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

08.08.2023

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić napustila studio, pa hitno stupila u kontakt sa Acom Bulićem!

PROCURIO SNIMAK SA PINKA: Ovo niste mogli da vidite, Ana preko Ace Bulića skupila DOKAZE protiv Aleks! (VIDEO)

Foto: ST/Dragan Kadić, M.P./ATAImages

U emisiji "Narod pita" sinoć je došlo do neviđenog skandala. Naime, bivše zadrugarke Ana Ćurčić i Aleksandra Nikolić su žestoko zaratile. Kako je Aleks navela, Ana ju je tokom jedne od pauze za reklame nazvala prostitutkom i rekla da joj je zapretila određenim ljudima, zbog čega je zvala policiju i prijavila Ćurčićevu uživo u programu.

Sa druge strane, Ana je rekla da joj je Aleks vređala ćerku tokom pauze za reklame i da joj je samo rekla da će te reči morati da ponovi pred njenim bivšim suprugom, ocem Ćurčićkine ćerke.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

 

Ana je u jednom trenutku napustila studio, a na Pinkovom kanalu osvanuo je audio-snimak njenog poziva. Kako navode, Ana je kontaktirala Acu Bulića.

- Ona meni preti sa tobom, je l' možeš ti to da veruješ? Ja nisam nikome pretila - rekla je Ana pa zastala:

- Zaboravila sam pola, toliko mi je nebitna da sam zaboravila sa kim je sve bila. Napiši mi to - govorila je Ćurčićeva, prenosi "Pink.rs".

Audio-snimak možete poslušati u nastavku ovog teksta.

Inače, za vreme pauze, Aleksandra je ponovo kontaktirala Filipa Cara i žalila se na Anu, dok je nervozno hodala po studiju.

- Filipe, kako da ćutim kada mi kaže da će da dođe ovaj i njegovi ljudi, ona je to prva spomenula i zvala ga je zbog toga - vikala je Aleksandra, a onda ju je Filip smirivao sa druge strane slušalice, prenosi gorepomenuti medij.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK, ATA Images

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Melanija

08.08.2023 17:27

Zbog Ane i njenog mafija ja je dovedeno u pitanje emitovanja Zadruge 6 ako uđe u Elitu narod će porušili Šimanovce i neće dozvoliti povratak 80-tih i mafijaške poput Buliqija, Zvezdana i Kristijana...