NOVI ŠOK NA EVROVIZIJI: Predstavnik Irske frapirao izjavom, snimak se širi BRZINOM MUNJE! (VIDEO)

Autor:

Zabava

11.05.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastup o kojem svi bruje!

NOVI ŠOK NA EVROVIZIJI: Predstavnik Irske frapirao izjavom, snimak se širi BRZINOM MUNJE! (VIDEO)

Foto: printscreen/RTS

Evrovizija 2024 je obeležena brojnim skandalima, a jedan od najvećih je izjava ovogodišnjeg predstavnika Irske, Bambie Thug, na konferenciji za novinare s prve polufinalne večeri. Bambie je tokom razgovora sa novinarima izjavio: 

"Posebnom osobom me čini što sam kvir i što sam veštica."

Republika

Foto: printscreen/RTS

Predstavnik Irske na Evroviziji

Ova izjava je izazvala veliku pažnju javnosti i izazvala burne reakcije na društvenim mrežama.

Bambi Rej Robinson, rođena kao žena, identifikuje se kao "nebinarna" osoba i preferira da se za nju koristi zamenica "ono". Njena pojava na Evroviziji 2024 je izazvala različite reakcije i podigla svest o rodnoj neutralnosti i prihvatanju različitosti.

 

 

Na "Evroviziji 2024" Bambie Thug se pojavila sa rogovima, a scenska postavka je bila izuzetno provokativna. Sveće su bile postavljene u krug, a niz simbola smo mogli da vidimo svuda na sceni. Ova scenska postavka je izazvala različite interpretacije i podstakla razgovore o simbolici i umetničkom izražavanju.

Republika

Foto: printscreen/RTS

Predstavnik Irske na Evroviziji

Ove kontroverzne elemente je pratio i nastup Bambie Thug koji je bio jedinstven i provokativan, ostavljajući publiku i stručnjake u šoku i oduševljenju.

Bambie Thug je svojom pojavom, izjavom i nastupom izazvao širok spektar reakcija u javnosti, pokrenuvši diskusije o umetnosti, identitetu, rodnoj ravnopravnosti i prihvatanju različitosti. Njeno prisustvo na Evroviziji 2024 će sigurno ostaviti dubok trag i podstaći dalje razmišljanje o ovim temama.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading