OTKRIVENI DETALJI POSLEDNJEG TELEFONSKOG RAZGOVORA MILJANE I ZOLE: Ovaj poziv promenio je sve!

Autor:

Zadruga

16.08.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić otkrila zbog čega je presekla i prekinula kontakt sa Zolom!

OTKRIVENI DETALJI POSLEDNJEG TELEFONSKOG RAZGOVORA MILJANE I ZOLE: Ovaj poziv promenio je sve!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić nedavno je gostovala u emisiji "Zadruga - Narod pita", kada se uključio Lazar Čolić Zola, koji joj je javno poručio da ne želi nikakav kontakt sa njom i da prestane da ga uznemirava.

Miljanu je ovo šokiralo, s obzirom da su do tog momenta bili u kontaktu, a kako je i sama otkrila, neposredno pre emisije imali su telefonski poziv:

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić, E-stock, pink.rs/printscreen

 

 

- To nije istina, ja se sa rijaliti učesnicima ne čujem, ne zanimaju me. Van rijalitija sam jedino sa Milicom Kemez u kontaktu. O ostalima govorim samo kada sam u rijalitiju, pa ako uđem, a 99% neću. Sa Zolom nisam u kontaktu, ali smo se čuli poslednji put u emisiji "Narod pita" kada se uključio. Imali smo jedan poziv pre toga, i bilo mi je krivo što je javno rekao da ne želi nikakav kontakt sa mnom - rekla je Miljana za domaće medije.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić

Da podsetimo, do tog momenta Kulićeva je objavljivala fotografije sa Zolom i podsećala se zajedničkih momenata iz rijalitija, ali ovaj njegov poziv promenio je sve.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Milivoje

18.08.2023 02:15

Ovaj Zola ako udje u Z7 iz bilo kog razloga,bice najveca budaletina avih vremena na ovim prostorima,i uopste mi nece biti zao kad ga psiho Mixy konacno stiklira onako kako je ona zamislila.