MILJANA ZAPOČELA JAVNU AKCIJU OSVAJANJA ZOLE NA NEMAČKOM: Kulićeva prevazišla sebe, ovaj njen potez će razbesneti Bebicu!

Autor:

Zadruga

08.08.2023

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić je, nakon iznenadnog raskida sa Bebicom, odlučila da ponovo osvoji Zolu!

MILJANA ZAPOČELA JAVNU AKCIJU OSVAJANJA ZOLE NA NEMAČKOM: Kulićeva prevazišla sebe, ovaj njen potez će razbesneti Bebicu!

Foto: ATA Images

Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica raskinuli su nedavno, nakon čega je otpočeo njihov medijski rat, koji je iz dana u dan sve žustriji. Najpre su krenuli da iznose prljav veš, a onda su jedno drugom udarali kontru preko Lazara Čolića Zole.

Kako je Miljana potvrdila, Bebica je zapratio Zolu na Instagramu, dok je Čolić to potpuno izignorisao, a potom je Kulićeva krenula u akciju ponovnog osvajanja Zole, ali javno, kako bi Bebica imao uvid u sve.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

 

Ipak, sada je otišla korak dalje, pa je objavila stori na nemačkom jeziku, za sve fanove Zole i nje, a mnogi su posumnjali da je to zapravo Zolinih ruku delo:

- Hvala vam na podršci, takođe hvala gledaocima iz Nemačke i Austrije na svemu. Volim vas sve - napisala je Miljana na Nemačkom.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading