MILJANA "SAHRANILA" BEBICU: Hvalila mu se novim frajerom, pa opisala šta joj radi u krevetu!

Autor:

Zadruga

06.08.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić udarila Bebici brutalnu kontru!

MILJANA "SAHRANILA" BEBICU: Hvalila mu se novim frajerom, pa opisala šta joj radi u krevetu!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bivša zadrugarka Miljana Kulić je nedavno prodala svoj profil na društvenoj mreži Instagram, a danas je šokirala pratioce njene majke Marije. Naime, ona im se obratila putem storija na Marijinom profilu, te otkrila da ga preuzima.

- Ovaj mamin profil ću koristiti mesec dana, tako da ćemo biti zajedno na ovom profilu, a posle toga ću ga vratiti mami. Miljana Kulić - napisala je Miljana Kulić.

Prva stvar koju je Miljana potom uradila je raskrinkavanje Nenada Macanovića Bebice, sa kojim je sinoć raskinula. Miljana je priložila ugovor koji je Bebica potpisao sa Marijom. U ugovoru stoji da mu je Marija pozajmila 10.000 evra, a Bebica se nedugo zatim oglasio za medije. 

Republika

Foto: ATAImages, instagram.com/marijakulic_mtaz

 

Međutim, kako je Kulićeva poznata po provokacijama, ona je nastavlja da pecka bivšeg momka putem Instagram profila, gde je objavila novi snimak iz automobila, na kom je pozirala i pevala. U pesmama su se spominjali novi momci, a Miljana se neprestano smešila i svima stavila do znanja da neće stati i da čeka Nenadovu povratnu.

- Ključ od stana on poslaće po šoferu, traži adresu po neseseru, naći ćeš samo praznu postelju. Hoću kod moga kavaljera, ruže, maniri, rivijera, u krevetu posle ume da pretera - glasile su reči pesme koju je Miljana pevala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading