PAKLENI PLAN NENADA MACANOVIĆA BEBICE! Miljani se za raskid SVETI preko Zole, isplivali DOKAZI! (FOTO)

Autor:

Zadruga

06.08.2023

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bebica smislio kako da se osveti Kulićevoj za raskid!

PAKLENI PLAN NENADA MACANOVIĆA BEBICE! Miljani se za raskid SVETI preko Zole, isplivali DOKAZI! (FOTO)

Foto: ATA Images

Bivši zadrugari Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica juče su raskinuli svoju veridbu, o čemu je Republika prvo pisala. Bebica je nakon raskida napravio šok potez, koji je sve začudio. Naime, on je zapratio svog ljutog neprijatelja Lazara Čolića Zolu na društvenoj mreži Instagram i posvetio mu poruku na svom storiju.

- Zola, za 97% stvari si u pravu - napisao je Bebica.

Republika

Foto: Instagram.com

Bebicina objava

Inače, Miljana se sinoć uključila uživo u emisiju "Narod pita", gde je na samom početku progovorila o raskidu veridbe sa Bebicom.

Bebica je izašao iz prihvatilišta pre tri dana. Moj dom i moja porodica smo mu bili prihvatilište dok je bio na ulici, tj. u nekom stanu koji mu je plaćala majka. Majci je bilo žao da živi u prihvatilištu duže od 2 godine, pa su se smilovali da ga vrate kući i Lesi se vratio kući kao krivac. Napokon smo u manjem broju, pa se malo lakše diše. Ipak, ja sam imala teret da prihvatim nekog koga je odbacila porodica. Plaši me što se osećam ovoliko dobro, kao da sam skinula okove sa sebe. Bila sam sa njim da ne sekiram majku, jer moji ne podnose Zolu... A ne podnosim ga ni ja - rekla je Miljana.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bebica i Miljana

Nakon toga je Marko Marković otkrio da mu je Bebica pisao, a Miljana je nastavila da ga rešeta.

Ovaj maleni izgleda hoće u rijaliti, ali njegova mračnoća i njegova mutavost me je činila nervoznom. On i ja dva smo sveta različita. U moj svet se nije uklapao. Ljudi mi kažu da nismo bili lep par i nije išao uz mene. Gušio je moju energiju. Izgleda da će svakoj sreći presuditi neko treći, bar u mom slučaju - odgovorila je Kulićeva.

Ko je presudio u tvom slučaju? - upitala je voditeljka.

Pa Zola. Bebica nije ni lepotan, ni komentator da uđe u "Zadrugu 7 - Elitu", niti bih ga fermala tamo, ne postoji čovek za mene od večeras, kada sam videla da je objavio "sve 4 u vis" - poručila je Miljana sinoć.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zola i Miljana

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading