BEBICA NAPLATIO MILJANI SVA JAVNA PONIŽENJA: Kulićeva dobila šut-kartu, Zola joj dodatno ZAGORČAO ŽIVOT!

Autor:

Zadruga

03.08.2023

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljanin bivši dečko otkrio detalje njenog raskida sa Bebicom!

BEBICA NAPLATIO MILJANI SVA JAVNA PONIŽENJA: Kulićeva dobila šut-kartu, Zola joj dodatno ZAGORČAO ŽIVOT!

Foto: ATA Images

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola nedavno su zajedno gostovali u emisiji "Zadruga - Narod pita", zbog koje je njen sadašnji verenik, Nenad Macanović Bebica, odlučio da raskine veridbu i napusti Miljanu.

Lepi Mića otkrio je da se Bebica trenutno nalazi u Beogradu, a Ivan Marinković progovorio je o žestokoj svađi, koju su Bebica i Miljana imali nakon emisije i zašto je Nenad odlučio da se odseli iz kuće u Nišu:

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić, E-stock, pink.rs/printscreen

 

- Bebica mi je pisao i rekao mi je da je u Beogradu i da je rešio da se vrati za stalno. Rekao mi je da ne može više da trpi. Kratko smo komunicirali, jer sam imao obaveze, a ostalo je da se čujemo neki drugi put – rekao je Ivan za Alo!

Foto: ATAImages, pixabay.colm

 

Da podsetimo, Miljana je sve vreme tokom reklama pokušavala da ostvari komunikaciju sa Zolom, a ti snimci su kasnije stigli i do Bebice, te Kulićeva nikako nije mogla da se opravda, a Macanović nije želeo da ga ona ponovo javno pravi budalom sa bivšim momkom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Nikola

03.08.2023 14:43

Veceg kretena od ovog Bebice u zivotu video nisam