BEBICA SE KAO FURIJA SPUSTIO NA MILJANU: Saznao da ga je ponovo namagarčila sa Zolom, pa napravio neviđenu dramu!

Autor:

Zadruga

31.07.2023

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivali šok detalji brutalne svađe Miljane i Bebice odmah nakon sinoćnje emisije!

BEBICA SE KAO FURIJA SPUSTIO NA MILJANU: Saznao da ga je ponovo namagarčila sa Zolom, pa napravio neviđenu dramu!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Miljana Kulić, Nenad Macanović Bebica

Miljana Kulić pre samo dva dana najavila je gala svadbu sa Nenadom Macanovićem Bebicom, sa kojom je već nekoliko godina u vezi, a mnogi i dan-danas ne veruju u njihovu ljubav i zajedničku budućnost.

Iako je Kulićeva tvrdila da je sigurna u svoje emocije, tokom sinoćnje emisije "Narod pita", gde je gostovala sa Lazarom Čolićem Zolom, demantovala je sebe i spopadala bivšeg za vreme reklama, pa mu tražila razgovor, koji je on odbio.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić, E-stock, pink.rs/printscreen

 

Odmah nakon toga, Miljana je javno pročitala prepiske sa Bebicom i svađu koju je imala zbog Zole, a kako saznajemo, sve se nastavilo nakon završetka emisije.

Naime, ona se suočila sa Bebicom, koji ju je čekao vidno izrevoltiran, pa joj prebacio za novu javnu bruku koju mu je priredila:

Republika

Foto: E Stock

 

- Bebica je bio baš besan, jer mu je Miljana obećala da se više neće glupirati i planirali su venčanje, a ponovo ga je prevarila. Gledao je emisiju i čitao naslove, nije mogao da dođe sebi, a ona je plakala i ubeđivala ga da to nije istina, da nije plakala i da ima alergiju, međutim Bebica nije odustajao. Hteo je da je ostavi, slao ju je kod Zole i pitao koliko će puta još da ga pravi budalom, da više ne može nikoga u oči da pogleda - prepričava izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
djole

01.08.2023 07:53

Boze koliko je Bebica glup, njemu nema pomoci