ZOLA IMA KECA U RUKAVU, NEĆE DOZVOLITI SVADBU MILJANE I BEBICE: Čolić osmislio pakleni plan, Kulićevoj se ne piše dobro!

Autor:

Zadruga

30.07.2023

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić i Bebica najavili su svadbu, a Zola će im pokvariti planove!

ZOLA IMA KECA U RUKAVU, NEĆE DOZVOLITI SVADBU MILJANE I BEBICE: Čolić osmislio pakleni plan, Kulićevoj se ne piše dobro!

Foto: ATAImages, pixabay.colm

Na oduševljenje mnogih, u večerašnju emisiju "Zadruga - Narod pita" dolaze bivši ljubavnici, Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola, koji su sada ljuti rivali i u emisiju dolaze potpuno neprijateljski nastrojeni jedno prema drugom.

Kao i sinoć, Miljani će večeras društvo praviti budući suprug, Nenad Macanović Bebica, sa kojom planira gala svadbu u Zadruzi 7, što je Kulićeva premijerno najavila juče.

- Bebica i ja smo super. Bez njega ne mogu da živim. Postoji mogućnost da uđem u Zadrugu 7. Bebica se naljuti, kad ja pravim šou napolju, ali ne ode, proguta to u sebi zna sa kim ima posla. Sledeće godine u septembru je svadba. Darko Lazić će mi pevati na svadbi - otkrila je Miljana

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

 

Međutim, kako je Zola Miljanina najveća ljubav, mnogi očekuju da će se sve promeniti nakon večerašnje emisije i da će Kulićeva napokon priznati da je i dalje zaljubljena samo u Zolu. Iako se nisu rastali u dobrim odnosima, kada su njih dvoje u pitanju, nikad se ne zna, a Čolić je u proteklim danima društvene mreže preplavio ljubavnim snimcima i posvetama, što su i gledaoci sinoćnje emisije komentarisali.

- Neka oni odluče, ali videla sam da je Zola objavljivao neke ljubavne pesme, mislim da je posvećivao Miljani, jer se pominjao i neki drugi muškarac - izjavila je gledateljka.

Republika

Foto: Dušan Lukić, republika, TV Pink

 

Takođe, Miljana i Zola su prvi isplanirali svadbu u rijalitiju, pa mnogi smatraju da Zola večeras može ugroziti Miljanine planove sa Bebicom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Slavica

30.07.2023 16:23

Zamisli, Zola najveći "intelektualac", sa teškom mentalnom retardacijom, alkoholičar, narkoman i klošar, ima plan?🤮🤮🤮🤮🤮