NEĆU BITI MAĆEHA: Slađa dala ŠUT-KARTU Zoli nakon Ininog POROĐAJA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

21.07.2023

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lazićeva otkačila Zolu, Inu optužila da laže!

NEĆU BITI MAĆEHA: Slađa dala ŠUT-KARTU Zoli nakon Ininog POROĐAJA! (VIDEO)

Foto: ATAImages, Instagram/Printscreen

Slađana Lazić stigla je u emisiju "Narod pita" i odmah progovorila o spornoj situaciji između Kristine Ine Rajzinger i Lazara Čolića Zole. Kako je istakla, ubeđena je da Ina nije rodila dete.

- Jedna stara-nova ljubav, imam svog Kena. Iz mog komšiluka je, prelepo mi je, jako sam zaljubljena, kao da imam 16 godina. Želim svu sreću Zoli i Ini ubeđena sam da devojka nije rodila dete - rekla je Slađa.

- Rekla je da i ako nije imala neki veliki trudnički stomak, došlo je superfinale zadruge, poverila se Jeleni Golubović da je trudna. Ta priča se dodatno pogreva, i poverava se Zolinim fanovima da je trudna - objasnio je voditelj Ani Ćurčić, koja je takođe gost.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić

- Ina hoće u Elitu - rekla je Ana.

- Ubeđena sam da nije rodila dete, ne bih davala na značuju nekome ko je ispao posle dve nedelje. Kada me neko ugrožava, odmah pitam, da odmah rešim problem. Na kraju sam čula da nisam ni devojka, tako da nema šta da brinem. Ina nas je zvala na finalu da idemo u Beč na žurku, Anđela se družila sa njom išla je na aftere, rekla mi je Anđela da je to bilo zezanje, čak mi je i Terza rekao da su išli u grad i da nije znao. Čula sam da je slikala dete od neke drugarice - rekla je Slađa.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Slađa Lazić

- Ja neću biti maćeha, potpuno smo različiti, ja kidam i zaljubljujem se u pažnju, dečko koji je trenutno pored mene me jako pazi, voli. Po prvi put mogu da kažem da sam kao tinejdžerka - dodala je Lazićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
tamara

22.07.2023 08:45

Molim boga da je dete njegovo......Ina je lepotica za ovu rugobu. Konacno bi nasao svoj mir.