ZAKAZAN OBRAČUN U CRNOJ GORI! Maja Marinković juri Anđelu Đuričić, PAŠĆE KRV!

Autor:

Zadruga

18.07.2023

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinkovićeva uskoro stiže u Crnu Goru i namerava da se osveti Anđeli!

ZAKAZAN OBRAČUN U CRNOJ GORI! Maja Marinković juri Anđelu Đuričić, PAŠĆE KRV!

Foto: Instagram.com, Pixabay.com

Anđela i Maja

Nakon skandaloznog raskida sa Bilalom Brajlovićem, Maja Marinković je odlučila da poseti Crnu Goru, gde trenutno letuje njena najbolja drugarica iz rijalitija, Slađana Lazić. Slađa je na društvenoj mreži Instagram otkrila da čeka Maju, a ona je potvrdila svoj dolazak tako što je podelila njen stori.

Ali, kako Republika saznaje, Maju čeka burno letovanje. Naime, izvor blizak Marinkovićevoj nam je otkrio da ona planira da se osveti Bilalu sa drugim muškarcem, ali sprema i haos Anđeli Đuričić.

Republika

Foto: E-stock, Instagram.com

Maja i Bilal

- Svi znate kakva je Maja posle raskida. Već je smislila kako da se osveti Bilalu, a nada se da će to uraditi preko Mensura ili Marka Markovića, sa kojima je već bila. Ali glavni cilj odlaska joj je osveta koju je spremila Anđeli Đuričić - govori za naš portal izvor blizak Maji, pa dodaje:

Republika

Foto: Instagram.com

Anđela Đuričić

- Maja joj nikad nije oprostila one batine. Jedva čeka da je vidi i da joj vrati za sve što nije pred kamerama. Sa Slađom će obilaziti Boku, Crnogorki se ne piše dobro kad je naša Maja bude uhvatila, prebiće je kao vola u kupusu - zaključuje izvor za Republika.

Podsećamo, pred kraj "Zadruge 6" Anđela je pretukla Maju zbog čega je hitno diskvalifikovana iz ovog rijalitija, a Marinkovićeva joj je i tad najavila osvetu.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Anđela pretukla Maju

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading