ODGOVOR NA PRIJAVU I ZABRANU PRILASKA: Zvezdan uzvratio Ani Ćurčić!

Autor:

Zadruga

14.06.2023

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavnića je iznenadio potez njegove bivše supruge!

ODGOVOR NA PRIJAVU I ZABRANU PRILASKA: Zvezdan uzvratio Ani Ćurčić!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, M.M./ATAImages

Drugoplasirana takmičarka "Zadruge 6" Ana Ćurčić sinoć je za Republiku otkrila da je podnela zahtev za zabranu prilaska i da će od sad sve stvari sa Zvezdanom Slavnićem rešavati preko suda. Ona je ispričala i da su joj fanovi javili da se Zvezdan preko lažnog profila uključuje i prati njene "lajvove" na Instagramu.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ana Ćurčić

- Objasniću ko je Slavnić bio u mom životu i šta sam ja proživljavala sa tim čovekom, a to je psihofizičko nasilje! Za laži koje je iznosio, o tome ćemo tek pričati, podnela sam zabranu prilaska, skupila sam advokate i biće krivično gonjen, to sad javno kažem! Javili su mi da je ulazio na moje "lajvove" sa lažnih profila, što mene apsolutno ne zanima, neka radi šta hoće, njegova stvar. Mi ćemo se čuti samo preko suda, ko se sa predatorom sreće ponovo? Niko - ispričala je Ana za Republiku.

Slavnić se oglasio i odgovorio na optužbe svoje supruge i na tužbu koju ona planira da podnese. 

Republika

Foto: tiktok.com/printscreen

Zvezdan Slavnić

- Ne razumem gde dalje ide sve to ako znamo da se rešila mene i da idemo dalje u nove živote i ljubavi. Ja nastavljam dalje svoj put i posao kojem se jako radujem i volim Anđelu sa kojom sam i to je jedino što me interesuje - izjavio je kratko Slavnić za Alo!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (6)

Loading
Melanija

14.06.2023 12:46

Tako i drugačije nikako. Svoj posao, svoja Anđela i sin uskoro! P. S. Da li je Ana mogla sve ovo da ti pruži. Da je mogla, mogla je ali nije htela.

komsije

14.06.2023 18:45

@Melanija - melanija,znas li ti sta je ovaj monstrum radio

Mira

14.06.2023 13:03

Zar te nije sramota i po javiti se pred narod, pogledaj se u ogledalo, znas li ti da si unesrecio jednu porodicu ubio si decka na pravdi Boga, sramoto jedna, sram te bilo, maltretirao si Anu 5 mjeseci u zadruzi I 13 godina prije toga, nikad neces imati srece jer Bog dragi sve vidi i sve zna, eto ti tvoje seljanke Koja ni hodati nezna beogradskim ulicama. 🤮

Dolće Nera

14.06.2023 20:30

@Mira - Pa ko je šibao da juri za njim 13god, ccc i da ulazi u zadrugu da je matletira i dalje, koliko znam više ona njega matletirala nego on nju.