"ANINO STANJE JE ZA PSIHIJATRIJU!" Aca Bulić otkrio nove detalje iz traumatičnog života Ćurčićeve, evo kako je protekao susret sa ćerkom! (VIDEO)

Autor: P. R. / B. P. M.

Zadruga

13.06.2023

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aca Bulić za Republiku otkrio da je Ani Ćurčić potrebna stručna pomoć zbog psihičkog stanja nakon Zadruge!

Iako je od superfinala šeste sezone "Zadruge" prošlo svega nekoliko dana, Ana Ćurčić se vraća u Šimanovce. Naime, drugoplasirana učesnica kojoj je pobeda izmakla "za dlaku", večeras gostuje u emisiji "Amidži šou", a pred sam početak smo uhvatili biznismena Acu Bulića, koji je zajedno sa njom pristigao na snimanje.

Bulić je stao ispred objektiva portala Republika i otkrio nove detalje iz živote Ćurčićeve nakon superfinalne večeri, te istakao da se ona nakon svega ne oseća baš najsjajnije.

- Pa dobro, Ana je osvojila super drugo mesto, ja sam prezadovoljan tim plasmanom. Ana nije ušla zbog toga, meni je bilo važno da Ana iz rijalitija izađe živa i zdrava, evo, tu je konačno sa porodicom i sa nama voljenima, svi smo na okupu. Nije okej, trebaće joj vremena da se oporavi od svega, ali mi smo tu da joj pomognemo i da je podržimo. Posećuje lekare i stručna lica kako bi došla do dobrog stanja, nadam se da će u narednih par dana biti bolje. Sigurno će posetiti i psihoterapeuta, to je normalna pojava posle rijalitija, a i svega onoga što je proživela - ističe Bulić na samom početku razgovara za naš portal, pa se osvrnuo i na odnos Ćurčićeve sa kumom Milenom Kačavendom, o kojem se naširoko pisalo nakon superfinala:

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Aca Bulić

- Nije bilo svađe, niti bih se ja tu nešto mešao. Njih dve su drugarice, neka same rešavaju probleme, ako ih imaju - otkriva Aca i ističe da Zvezdan Slavnić nije pokušao da stupi u kontatkt sa Anom, kao ni ona sa njim.

- Razgovarao sam sa Anom, ona je neke svoje postupke unutra videla drugačije sada kada gleda iz drugog ugla, videla je gde je grešila... Meni je žao što se nije vodila primerom sa ulaska, jer da je tako nastavila, sigurno bi bila prva, međutim, to njeno stanje je stvarno za psihijatru i ona sama treba da prizna svoje greške i da ih reši. Ja sam tu da je podržim šta god bila njena odluka - kaže nam Anin veliki prijatelj.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić

Ana Ćurčić

- Njena ćerka se vratila iz inostrantva, njihov susret je prošao fenomenalno! Deca, porodica, to je stvarno bila dirljiva scena... Porazgovarali su o svemu, nikome nije prijatno da svoju majku gleda u onakovom stanju i scenama, ali sada je sve to rešeno. Ja decu razumem i poštujem odluku što se nisu oglašavali, to je bilo hrabro i napeto, ali Bože moj, sada su na okupu - zaključuje Aca Bulić za Republiku.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Aca Bulić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading