ZADRUGARI PROSE NAKON FINALA: Osvanula jeziva fotografija, mole za pare na sve strane, a face im se IZDEFORMISALE! (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

13.06.2023

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpuno se izobličili nakon rijalitija!

ZADRUGARI PROSE NAKON FINALA: Osvanula jeziva fotografija, mole za pare na sve strane, a face im se IZDEFORMISALE! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Velika fama digla se oko rijaliti učesnika i njihovog "mlaćenju" para na društvenoj mreži TikTok, a kako se pre nekoliko dana šesta sezona "Zadruge" završila, mnogi su ostali bez velikih prihoda, te umesto honorara koji su zarađivali pred kamerama, sada moraju da, narodski rečeno, prose od svojih fanova.

Naime, sada već bivši zadrugari svakodnevno drže "lajvove" na pomenutoj mreži i od svojih pratioca dobijaju poklone raznih vrednosti, a kako bi dobili što veću svotu novca, ne libe se i da od svojih fanova direktno traže da mi šalju "giftove" koji se kreću od prave siće do basnoslovne cifre.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

Sada je na Instagram osvanula i fotografija učesnika rijalitija kako u kvartetu "mlate" pare na TikToku, a među njima našli su se Zvezdan Slavnić, Lazar Čolić Zola, Stefan Radić Rodni i Šarmen Soraja Leoni Altman, a svi su primetili da su im se face potpuno izobličile.

"Zadrugari na Pinku preko zime, a letuju na TikTok-u", "Pre je to bilo etno selo, vremena se menjaju", "Nema većeg blama nego da prosiš za pare na internetu", "Ološi i neradnici", "Ekipa za povraćanje, treba sramota da ih bude", samo su neki od komentara koji su se nizali ispod objave koja je obišla društvene mreže.

Republika

Foto: TikTok

Zvezdan Slavnić, Anđela Đuričić, Miljana Kulić TikTok

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Relja

14.06.2023 11:23

meni su ovi Slavnici hit,oni prose jos od vremena kad je ovaj matori istjero zenu sa sinom psihicem,a onaj mu prijatelj sto mu je zvekno zenu nije htio da je povede u Hrvatsku,od tada prose i uvaljuju se da ih drugi izdrzavaju,fuuuuuuj