ANA ĆURČIĆ PUKLA KAO ZVEČKA! Isplanirala pobedu, pa Zadrugu napustila kao POKISLA, nacija je ne voli!

Autor: P. R.

Zadruga

10.06.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žrtvi šeste sezone izmakla pobeda, iako ju je silno priželjkivala!

ANA ĆURČIĆ PUKLA KAO ZVEČKA! Isplanirala pobedu, pa Zadrugu napustila kao POKISLA, nacija je ne voli!

Foto: ST/Nikola Mutić

Ana Ćurčić

Sinoć je na imanju u Šimanovcima održano superfinale šeste, i po svemu sudeći, poslednje sezone rijalitija "Zadruga", a pobedu je odnela Aleksandra Nikolić, dok je Ana Ćurčić osvojila drugo mesto, iako su joj svi predviđali trijumf zbog svega što je preživela od strane bivšeg nevenčanog supruga, Zvezdana Slavnića.

Naime, iako su je svi na kraju balade videli sa čekom od 50.000 evra, Ćurčićeva je kući otišla bez prvog mesta, dok su za razliku od nje bivši učesnici i žrtve prevare u rijalitiju godinama unazad osvajali najviše glasova publike.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić

Ana Ćurčić i Aleksandra Nikolić Zadruga 6

Kija Kockar, pobednica prve sezone "Zadruge", prikupila je simpatije nacije zbog javne prevare supruga, pevača Slobe Radanovića, koji je pred kamerama imao intimne odnose sa Lunom Đogani. Iako je pevačica tada osvojila drugo mesto, Kockarova je osvojila ubedljivo više glasova.

Republika

Foto: ATA Images

Kija Kockar Zadruga

Takođe žrtve prevare pred kamerama, Dejan Dragojević, osvojio je prošle godine prvo mesto zbog bivše supruge Dalile Dragojević, koja je na njegove oči stupila u romansu sa Filipom Carem, što je bilo dovoljno da ga mnogobrojna publika proglasi pobednikom.

Republika

Foto: ATA Images

Dejan Dragojević Zadruga

Međutim, osim vrtoglavog honorara, Ana Ćurčić je kući otišla u suzama i bez glavne nagrade, koju je, po svemu sudeći, željno očekivala, a mnogi učesnici po izlasku su je nazvali najvećim manipulatorom i folirantom "Zadruge" za svih šest sezona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Melanija

10.06.2023 19:41

Sve vreme od samog ulaska je tempirana informacije ostavljajući ih za kraj maja ili juni mesec. Prerani završetak zadruge je totalno poremetio i razbio koncepciju koju je unapred isplanirala. Kačavenda i Bulić su se uživeli u sebi zadate uloge i za ličnu promociju potrošili sve Anine pare koje im je ostavila. Strašno je bilo to da je Milena menjala toalete i nakit, putovala na skupocene destinacije a da je Ana tavorila u zadruzi nemajući ni donji veš da promeni a kako se svađala sa zadrugarkama tako je ostajala bez pozajmljene garderobe i završila kao najaljkavija drugo plasirana da je bilo prosto degutantno da Aleks koje se ne bi stidela ni kanska Kroazeta je potpuno zasenila i pored nje je izgledala kao "Klozetarka" a ne drugo plasirana. Rezultati glasanja su pokazali da su skupljani tokom celog super finala i da je trebala da prestane da igra ulogu žrtve i bude dostojanstvena.

Gari

10.06.2023 22:54

Na svim anketama Ana je bila ubedljivo prva. Ali na Pinku ne.

Lili

11.06.2023 09:16

Ankete su smešne . Realno meni se Ana nije nimalo svidela kao osoba a i njen njanjav glas.