U KREVETU IMA PROSTORA ZA TROJE! Zvezdan Slavnić OGORČEN na bivšu suprugu zbog ODBIJANJA izolacije, ocrnio je kod Maje! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

02.05.2023

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavnića je pogodilo to što Ana nije želela ode u izolaciju sa njim, iako je Maja odlučila da joj pomogne!

U KREVETU IMA PROSTORA ZA TROJE! Zvezdan Slavnić OGORČEN na bivšu suprugu zbog ODBIJANJA izolacije, ocrnio je kod Maje! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan i Maja

Zadrugari su skoro celu noć pričali o potezu Ane Ćurčić, koja je sinoć odbila da ide u izolaciju. Podsećanja radi, Ivan Marinković je za potrčke odabrao nju i Zvezdana Slavnića, što je Ana shvatila kao poniženje, a još veće je usledilo kad je Slavnić dao izbor novoj ljubavnici Maji Marinković da odluči hoće li sa njima u izolaciju. Kako je Ana izjavila, kazna za njeno odbijanje izolacije bila bi 10.000 evra. Nakon emisije, Maja i Zvezdan su se vratili u prostor gde su proveli prethodne tri nedelje.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan opleo po Ani

- Ovde nema ona šta da traži. Boli me ku*ac za ljude koje prićaju i se*u šta ne treba. Isto kao i ova ne dobija ništa ovde, svađaće se sa decom, a mene neće imati - rekao je Zvezdan pa dodao:

- Mnogo je ona poletela, ali smisla nema. kao neće u izolaciju, a zna da mora, ne ide to tako, to ponašanje, mada, sama će videti, a ti se ne brini, sve će biti okej - istakao je Slavnić, koji je bio kivan na svoju bivšu suprugu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading