VREME JE DA SE SAZNA DA LI JE SVE DOGOVOR! Ana postavila USLOV Zvezdanu, nova ljubavnica PRISTALA, stara PREBLEDELA od ŠOKA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

02.05.2023

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovonedeljni vođa u "Zadruzi" Ivan Marinković odabrao je svoja dva potrčka i šokirao zadrugare odlukom!

VREME JE DA SE SAZNA DA LI JE SVE DOGOVOR! Ana postavila USLOV Zvezdanu, nova ljubavnica PRISTALA, stara PREBLEDELA od ŠOKA! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić

Posle tri nedelje u "Zadruzi" je odabran novi vođa, Ivan Marinković, koji je sinoć u emisiji "Izbor potrčka" imao priliku da nekome od zadrugara zabiberi čorbu, što je i uradio. Podsećamo, u prethodnom periodu su izolaciju okupirali Maja Marinković i Zvezdan Slavnić, koji su se tamo i smuvali. Ivan se zaigrao i podigao nekoliko zadrugara.

- Neka dođe ili neka stoji (Zvezdan), neka ustane Maja, neka ustane Zola i pored Zole naravno neka ustane Marija Kulić, ostali nema potrebe da se brinete. Dvoje ljudi koji idu u izolaciju su Zola i Marija, ali nekom drugom prilikom - našalio se Ivan, pa nastavio:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Marinković bira potrčke

- Neka ustane Maja Marinković, neka ustane Zvezdan, neka ustane Anđela, neka ustane Zorica Marković i neka ustane Ana Ćurčić. Moja konačna odluka je da Zvezdan ide u izolaciju. soba koja ide sigurno u izolaciju je Zvezdan. Sa Zvezdanom će ići u izolaciju ženska osoba, sa kojom Zvezdan ima neke neraščišćene račune, sa kojom će možda opet imati, možda će opet nešto nastaviti... neko ko sigurno u ovom trenutku Zvezdanu jako znači. U izolaciju sa Zvezdanom ove nedelje ide Ana Ćurčić - otkrio je Marinković, a Anđela Đuričić i Maja su prebledele.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana šokirana Ivanovom odlukom

Ja ću u izolaciju da idem ali bez Maje Marinković. Javno kažem u izolaciju sa Zvezdanom da, ali sa Majom Marinković na pamet mi ne pada - poručila je Ćurčićeva.

- Pojačava se, pojačava se, to mi se sviđa. Ja sam njoj obećao, neka ona odluči šta ona hoće. Samo sam joj rekao da će na njenu dušu da ide (Majinu) - rekao je Zvezdan.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja pristala na Anin uslov

- Znaš kako, pošto Ana kaže da sam joj se slatko nasmejala, ja ću ispasti veliki čovek i ostaviću gospođi pare u džepu i neću ići u izolaciju - odgovorila je Maja.

- Svaka čast! - poručio je Slavnić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading