UCENJIVALA PINK, PA PROGOVORILA O SVEMU! Anđela tvrdi da Maja i Ana imaju TAJNI DOGOVOR, iznela ŠOKANTNE stvari! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

01.05.2023

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša ljubavnica Zvezdana Slavnića progovorila o letnjoj šemi sa Mensurom i dešavanjima u Beloj kući!

UCENJIVALA PINK, PA PROGOVORILA O SVEMU! Anđela tvrdi da Maja i Ana imaju TAJNI DOGOVOR, iznela ŠOKANTNE stvari! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić

Anđela Đuričić, kontroverzna takmičarka "Zadruge 6", bila je prva učesnica sa kojom je voditelj Marko Đedović sinoć obavio intervju tokom emisije "Izbacivanje". Ona je pričala o odnosu Maje Marinković i Zvezdana Slavnića, Ani Ćurčić, ali i navodima da je bila sa Mensurom Ajdarpašićem, zbog čega je ucenjivala Pink i produkciju "Zadruge". Podsetimo, Anđela je tražila da voditelji javno demantuju da je ona spavala sa Mensurom, što tvrdi pevačica Zorica Marković.

- Ja sam Zoricu kulirala zbog Zvezdana, ona mene prezire, a ja njoj nisam ništa uradila. Ona je od mog ulaska priznala da misli da sam ja zlo - rekla je Anđela.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić

Anđela i dalje tvrdi da ništa nije imala sa Mensurom.

- Mi smo se samo družili, snimali smo za Jutjub kanal, Instagram. Nikada mi nismo imali se*sulane odnose. Mi nismo bili intimni, nadam se da je i on to potvrdio. O Zoričinim lažima je nerealno pričati, ona je rekla da sam ja sa Matejom imala se*s u šteku, Marko, ti znaš da bi se to znalo. Ona laže, tvrdi da se to desilo. Ona je opsednuta sa mnom, tj. sa Anom, a pošto sam ja uništila Ani život, ona me mrzi, a kao voli Zvezdana, ona mene mrzi kao da sam ja Zvezdan, a ima loše mišljenje o njemu, a ne sme da mu kaže jer je on ime - dodala je Đuričićeva.

- Da li te je Zvezdan pitao za Mensura? - upitao je Marko.

- Jeste, pitao me je za sve, i za Frana jer imam njegov duks. On je meni zabranio da imam konktakt sa mnogim ljudima sa kojima sam bila u odnosu. Ja sam namerno nosila Franov duks jer to njega nervira - rekla je Anđela.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić

- Reci mi kako gledaš na Majin i Zvezdanov odnos? - upitao je voditelj.

- Ja prvi put čujem da su oni imali odnos dok sam ja bila u rehabilitaciji. Ja njemu želim svu sreću, ja njega volim, ali on pravi veliki greške konstantno, ali ovo što radi sa Majom će ga mnogo koštati. On je u kombinaciji sa Majom Marinković. Ona njega proverava da li gleda mene, ali ja ću sigurno odbiti izolaciju ako budem sa njim, jer tamo da bude sa njom. Videla sam ja kako me on gleda, pa hoće da spava preko puta mene, On je meni rekao da je ona njemu devojka za drndanje, ali on to neće priznati, jer mu to ne odgovara. Maju loži što je ona tema, a da li će se zaljubiti ne znamo, a ako se to desi, biće svega, ja sam bila mirna uz Zvezdana, a ona nije. Možda on pronudi smirenost kao meni, a inače ja sam misila da Ana ne voli Zvezdana do sinoć kada je bila iskrena kako će spava sa nas dve u sobi, Ana je sinoć bila iskrena po prvi put. Sada se vidi netrepeljivost između Maje i Ana, a one su potencirale da Zvezdan i Maja idu u izolaciju. I sada jesu oni u kombinaciji, ali kao da su u vezi, a otegao se dogovor koju su imale, a sada Maji ne odgovara da se sazna za njihov dogovor jer kao pravi dogovor za njegovom bivšom - rekla je Anđela.

- Veliki je blam, da Zvezdan posle Ane sa kojom je bio tolike godine, pa posle mene, da bude u kombinaciji sa Majom Marinković. Ona je devojka koja je kopija Ana Korać, ona toliko nezadovoljna sobom, zato ona skida muževe drugarica. Maja je jurila Bugarina i Zvezdana, ona je sa njim ušla u priču zbog rijlitija.Ona ide za tim da upropasti tuđu sreću da bi ona bila srećna. Ja ne bih mogla da podnesem da budem sa njima u izolaciji, a da ja dozvolim da on mene prevari opet, ne mogu. Ona je njegov najveći blam - dodala je Đuričićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Cana

01.05.2023 09:03

Ta Andjela nije normalna

ISTINA

01.05.2023 13:04

ma sve je rekla istinu svidjalo se nekom ili ne

Vera

01.05.2023 15:12

Ova ima bujnu maštu. Njena mašta izmišlja svašta.