PREKO MOKE UCENJUJE ZVEZDANA DA JOJ SE VRATI! Anđela više ne bira SREDSTVA, stariji Slavnić pokrenuo AKCIJU sa fanovima! (FOTO)

Autor:

Zadruga

27.04.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Đuričićeva je na domišljat način pokušala da ubedi Zvezdana da treba da bude sa njom, a ne sa Majom!

PREKO MOKE UCENJUJE ZVEZDANA DA JOJ SE VRATI! Anđela više ne bira SREDSTVA, stariji Slavnić pokrenuo AKCIJU sa fanovima! (FOTO)

Foto: Blic TV printscreen, youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković, Zvezdan Slavnić, Anđela Đuričić

Anđela Đuričić je sinoć pokušala da vrati Zvezdana Slavnića tako što ga je podsetila na čestitke koje mu je poslao otac Moka Slavnić.

- Moka Slavnić je dva puta svom sinu napomenuo da veruje samo Lepom Mići i Anđeli, a on veruje svima osim nama. Čovek je napolju i odlično zna zašto nama treba da veruje - poručila je Anđela sinoć.

Ovaj trenutak zabeležili su Anđelini i Zvezdanovi fanovi, koji su javno preklinjali Moku za pomoć.

- Nadam se da ćete makar VI uspeti da ga dozovete pameti, kroz neku čestitku. On se očigledno pogubio, skroz ne vidi istinu i realnost - poručili su fanovi Moki putem Instagrama.

Foto: instagram.com

Fanovi mole Moku da pomogne Zvezdanu

Moka je podelio ovaj stori i odgovorio fanovima.

- Vrati nam se, Maki (Zvezdanov nadimak). Pravo u metu! Maki, razmisli o svemu, ne dozvoli da ti još više pomute um - odgovorio je Moka.

Foto: instagram.com

Mokin odgovor

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Kimi

27.04.2023 14:03

I tata bi, sine. Moka zaljubljen u Anđelu.