"ZAPALIO" APENINE! Legenda ZAGRMELA: Hteli smo to PO SVAKU CENU!

Autor:

Sport

27.04.2023

11:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije krio zadovoljstvo posle ostvarenog velikog uspeha.

"ZAPALIO" APENINE! Legenda ZAGRMELA: Hteli smo to PO SVAKU CENU!

Foto: Tanjug/AP

Dejan Stanković i Simone Inzagi

Trener fudbalera Intera legendarni Simone Inzagi izjavio je da je milanski klub zasluženo izborio plasman u finale Kupa Italije, prenose italijanski mediji.

Inter je sinoć na svom terenu pobedio Juventus 1:0 u revanš meču polufinala Kupa Italije.

U prvom meču odigranom u Torinu bilo je 1:1.

- Hteli smo u finale po svaku cenu i zasluženo smo prošli. Iza nas je utakmica koju smo praktično kontrolisali od prvog minuta - rekao je Inzagi i na taj način "zapalio" Apenine, a posebno deo populacije koji navija za Inter.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Simone Inzagi

 

Inter će u polufinalu Lige šampiona igrati sa gradskim rivalom Milanom, dok se u Seriji A nalazi na šestom mestu na tabeli sa 54 boda.

- Sve utakmice do kraja sezone su praktično kao finale. Prva naredna je Lacio u Seriji A, sada je taj duel najvažniji - poručio je trener Intera.

Inter će u finalu Kupa Italije igrati sa boljim iz duela između Fiorentine i Kremonezea. Fiorentina je u prvom meču u Kremoni slavila sa 2:0, a revanš je večeras u Firenci.

Podsetimo, Inter je do trofeja u Kupu Italije stigao i u sezoni 2021/22 kada je u finalu savladao Juventus sa 4:2 posle produžetaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading