ITALIJANI NE PRESTAJU SA NAPADIMA NA VLAHOVIĆA: Napadač Juventusa PONIŽEN posle meča sa Interom!

Autor:

Sport

05.04.2023

09:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očigledno je da nešto imaju protiv Srbina.

ITALIJANI NE PRESTAJU SA NAPADIMA NA VLAHOVIĆA: Napadač Juventusa PONIŽEN posle meča sa Interom!

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović na meču protiv Intera

Fudbaleri Juventusa i Intera odigrali su 1:1 u prvom meču polufinala Kupa Italije.

Domaćin je do prednosti došao u 83. minutu, pogotkom Huana Kvadrada, da bi u poslednjim trenucima meča Romelu Lukaku doneo izjednačenje Interu, golom sa bele tačke.

Na terenu Alijanc arene su se našli i srpski igrači Dušan Vlahović i Filip Kostić, koji nisu uspeli da sinoć ostave veći trag na terenu.

Utakmicu je analizirala i "Gazeta delo sport", koja je odlučila da daje ocene igračima, a najgore su prošli po običaju srpski igrači - i Vlahović i Kostić su dobili ocenu pet.

Foto: Tanjug/AP

Filip Kostić i Dušan Vlahović

Ipak, Gazeta se odlučila da kao najgoreg pojedina crno-belih izdvoji Vlahovića, a jedini je gore od njega prošao Lautaro Martinez, špic Intera, koji je dobio ocenu četiri i po.

Jasno je da srpski napadač nije bio najgori igrač na terenu, a i da u formaciji Juventusa, u kom je centarfor nešto nalik sidrašu u vaterpolu, teško da bi iko drugi bolje odigrao.

Trener Juventusa Masimilijano Alegri prokomentarisao je posle meča igru svojih fudbalera, a među njima i Vlahovića.

- Moramo bolje da pokrijemo šesnaesterac. Federiko Kjeza je ušao sa drugačijim karakteristikama, malo brže smo kretali loptu i koristili krila, ali ne zaboravimo da je Anhel imao prvu šansu na utakmici. I Dušan je dobro prošao, samo sam morao da uvedem sveže igrače sa drugačijim karakteristikama, da prodrmam stvari. Siguran sam da Di Marija nije bio srećan što je izašao, igrači nikada nisu, ali on je dolazio sa međunarodne pauze i iz reprezentacije i trebao mi je neko ko bi mogao da promeni tempo - rekao je Alegri.

Revanš susret igra se u Milanu 26. aprila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading