LUKAKU ŠOKIRAO JUVENTUS: Srbi bili na korak do pobede, Inter bliži velikom finalu! (VIDEO)

Autor:

Sport

04.04.2023

22:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Kostić odigrao je celu utakmicu u dresu "bjankonera", dok je Dušan Vlahović zamenjen u 74. minutu.

LUKAKU ŠOKIRAO JUVENTUS: Srbi bili na korak do pobede, Inter bliži velikom finalu! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Juventusa i Intera odigrali su 1:1 (0:0) u prvom meču polufinala Kupa Italije. Najveći derbi na "čizmi", popularni "Derbi Italije" tek u drugom poluvremenu opravdao je svoja očekivanja, a u samom finišu utakmice gledali smo pravu dramu.

 

 

Uvodnih 45 minuta igre bilu je prilično mirni. Prvu priliku imali su fudbaleri Juventusa i to već u čertvrtom minutu kada je sa ivice kaznenog prostora pokušao Anhel di Marija. Za malo je bio neprecizan. Gosti su u 33. minutu imali odličnu šansu, Marselo Brozović je probao sa 16 metara, ali je Perin odlično odbranio.

Čim je krenulo drugo poluvreme, šansa za Dušana Vlahovića. Glavom je zahvatio loptu sa ivice peterca, ali je lopta otišla iznad prečke gola Intera. Ipak, Juve je zasluženo stigao do vođstva preko Huana Kvadrada u 83. minutu. Kolumbijac je precizno šutirao iskosa sa desne strane za 1:0.

Bio je Inter na ivici poraza u prvom susretu polufinala Kupa Italije, ali je uz dosta sreće  milanski tim stigao do 1:1 i dobre situacije da u revanšu na svom terenu overi novo finale.

Bremer je u 93. minutu, iako je bio u šesnaestercu sam kao duh, igrao rukom. Sudija je nakon konstulatacije sa VAR sobom pokazao na belu tačku. Romelu Lukaku je takav poklon prigrlio, Belgijanac je sa kreča rutinski matirao Matiju Perina.

Revanš susret na programu je 26. aprila u Milanu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading