MESI PONOVO UDARA NA RONALDA: Argentinac dobio ponudu od NEVEROVATNIH 400 miliona evra godišnje!

Autor:

Sport

04.04.2023

22:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rastanak jednog od najboljih fudbalera u istoriji i Pari Sen Žermena sve je izvesniji.

MESI PONOVO UDARA NA RONALDA: Argentinac dobio ponudu od NEVEROVATNIH 400 miliona evra godišnje!

Foto: Tanjug/AP

Saudijski Al Hilal ponudio je fudbaleru Pari Sen Žermena Lionelu Mesiju 400 miliona evra godišnje kako bi ga privoleo da karijeru nastavi na Bliskom istoku, javljaju brojni strani mediji.

 

 

Kada je izašla vest da je rastanak između Lionela Mesija i Pari Sen Žermena veoma blizu, momentalno se pojavilo brdo vesti oko opcija gde će argentinski majstor nastaviti karijeru. Naravno, u takvim spekulacijama prvi pik je Barselona, gde se Mesi i proslavio.

Međutim, prva ozbiljnija vest o ovoj temi ne pominje Barselonu. Jedan od najpouzdanijih insajdera kada su transferi u pitanju Fabricio Romano prenosi da je saudijski Al Hilal poslao zvaničnu ponudu Lionelu Mesiju do neverovatnih 400 miliona evra.

Ukoliko bi Mesi prihvatio ovu ponudu postao bi najplaćeniji fudbaler. Takođe, završio bi u istoj ligi gde je već Kristijano Ronaldo (Al Nasr), što bi za elitnu ligu Saudijske Arabije zaista bilo spektakularno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading