ŠOK! Iliev NOKAUTIRAO Ilića!

Autor:

Sport

04.04.2023

21:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Armejci" razočarali svoje navijače usred Sofije.

ŠOK! Iliev NOKAUTIRAO Ilića!

Foto: Starsport

CSKA iz Sofije neprijatno je iznenadio svoje navijače. Naime, tim koji sa klupe predvodi Saša Ilić eliminisan je u četvrtfinalu Kupa Bugarske od Černog Mora sa 2:1 i to na svom terenu u prestonici.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Saša Ilić

Iako je Ilić izveo gotovo najjači sastav na teren, "armejcima" jednostavno nije išlo. Bili su u svim parametrima slabiji od Černog Mora, kojeg je i sreća pomilovala usput. Tim iz Varne je poveo iz penala u 51. minutu, Atanas Iliev je bio siguran sa bele tačke, dok je drugi pogodak bio autogol Tiboa Viona.

Ipak, Černo More je bilo opasnije, imalo više udaraca na gol protivnika i sasvim zasluženo izborilo prolaz u polufinale, iako je domaćin u 94. minutu došao do počasnog pogotka autogolom Vlatka Drobarova.

CSKA je i dalje lider bugarskog prvenstva, ima četiri boda više od Ludogoreca, tako da će sada sve karte baciti na borbu za osvajanje titule.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading