INTER SLAVI DIMARKA: "Neroazuri" srušili Juventus za finale Kupa Italije (VIDEO)

Autor:

Sport

26.04.2023

22:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa Simonea Inzagija u borbi sa trofej sastaće se sa boljim iz duela Fiorentine i Kremonezea.

INTER SLAVI DIMARKA: "Neroazuri" srušili Juventus za finale Kupa Italije (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Juventusa i Intera

Fudbaleri Intera savladali su Juventus u revanš meču polufinala Kupa Italije rezultatom 1:0 i tako se plasirali u veliko finale. Podsetimo, pre nešto više od dvadeset dana prva utakmica u Torinu završena je sa 1:1.

 

 

Jedini pogodak na stadionu Đuzepe Meaca delo je Federika Dimarka. Italijanski bočni fudbaler pogodio je u 15. minutu nakon asistencije Nikoloa Barele i loše reakcije Brazilca Bremera.

"Stara dama" je imala veći posed lopte i blagu terensku inicijativu, ali konkretnih prilika skoro da nije bilo. Inter je svoju šansu čekao iz kontranapada, a u 53. minutu "neroazuri" su stigli do drugog pogotka, međutim, Edin Džeko se nalazio u ofsajdu.

Filip Kostić odigrao je jednu od najlošijih utakmica u dresu giganta iz Torina. Srpskog reprezentativca je na poluvremenu zamenio Arkadijuš Milik.

Ekipa Simonea Inzagija u borbi sa trofej sastaće se sa boljim iz duela Fiorentine i Kremonezea. Prvi duel "viola" je kao gost rešila u svoju korist rezultatom 2:0.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading