Dajani Paunović zabranjen ulazak na KiM

Autor:

Vesti

26.04.2023

23:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnjoj voditeljki i osnivačici Fondacije "Dajana Paunović" Dajani Paunović zabranjen je ulazak na teritoriju KiM.

Dajani Paunović zabranjen ulazak na KiM

Foto: Fondacija DP

- Prema informaciji koju sam dobila iz izvora bliskih tzv. kosovskoj policiji, režim Aljbina Kurtija i njegova parapolicija su mi zabranili ulazak na KiM. Tu informaciju sam dobila neposredno pred polazak na put Kosmeta gde je trebalo da realizujemo novu humanitarnu akciju u srpskim sredinama na severu Kosova - navodi u saopštenju Paunović.

Republika

Foto: Fondacija DP

Dajana Paunović

 

- Očigledno je da su i Aljbin Kurti i njegovi podanici, čim su shvatili koliko je Fondacija na čijem sam čelu posvećena srpskom narodu na Kosovu i Metohiji, stavio svoju okupatorsku rampu na nastavak naših aktivnosti koje su u najvećem delu bile usmerene na nesmetan život mladih i pomoć socijalno ugroženim porodicama što sasvim jasno pokazuje koja je namera jedne ovakve odluke. Jasno je da na desetine pomognutih porodica i veliki broj pomognutih škola, vrtića, bolnica, dece smeta režimu u Prištini jer je po njihovoj proceni opasnost za njihovu politiku proterivanja i ugnjetavanja Srba u našoj južnoj pokrajini -  kaže ona.

Republika

Foto: Fondacija DP

 

 

Kako ističe, uprkos zabrani trenutnog okupacionog gaulajtera želi Kurtiju lično da poruči da ma šta pokušao da uradi i ma čime pokušao da se služi Kosovo i Metohiju od nje neće otuđiti niti će njene fizičko neprisustvo umanjiti i sprečiti da naš narod na KiM bude manje pomognut sa njene i od strane Fondacije koju vodi.

Republika

Foto: Fondacija DP

 
Republika

Foto: Fondacija DP

 

 

- Mom narodu na Kosovu i Metohiji poručujem da ne postoji ta sila koja može da stane između nas, da ja ne budem ono što sam i do sada bila, a to je vaš drug, prijatelj, saborac u svim problemima koje imate. Niko, aposlutno niko, pa ni Aljbin Kurti i njegov anticivilizacijski režim ne mogu da otmu iz moje duše Kosovo i Metohiju. Do sledećeg viđenja na Kosovu i Metohiji sa srpskim narodom i uz srpski narod, uz braću i sestre u svakoj teškoj situaciji, ali i lepim trenucima koji nas zasigurno očekuju na kraju ovog teškog puta i naše zajedničke borbe za slobodu - zaključila je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading