BORJAN OGORČEN: Ovo je KATASTROFA i SRAMOTA! (VIDEO)

Autor:

Sport

26.04.2023

20:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten crveno-belih bez dlake na jeziku.

BORJAN OGORČEN: Ovo je KATASTROFA i SRAMOTA! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde remizirali su 0:0 u utakmici drugog kola plej-ofa Superlige Srbije. Kada se podvuče crta, 170. večiti derbi bio je zanimljiv i dinamičan, crno-beli su imali nekoliko izglednijih prilika, ali Milan Borjan je bio nepremostiva prepreka za ofanzivce “parnog valjka”. Upravo je kapiten crveno-belih izneo svoje utiske nakon meča.

- Moj posao je da branim sve što ide prema golu, ali generalno, derbi kao derbi bez publike je katastrofa. Najveća utakmica našeg fudbala da se igra bez publike je jedna velika sramota. Prvo poluvreme svo odigrali dobro, drugo slabije, falila je sredina. Trebali smo da pobedimo večeras - rekao je Borjan, a onda se osvrnuo na motivaciju pojedinih igrača: 

- Ne treba posebna motivacija, ovo je derbi, to svi igrači treba da znaju. Taj koji nije bio motivisan ne zna sta znači derbi i treba da ga je sramota - istakao je Milan Borjan između ostalog.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Džonko

26.04.2023 22:37

Derbi bez publike, huligani i vođe navijačkih grupa menadžeri igrača, izvođači niskogradnje(puteva) jer se tako peru pare od prodaje narkotika istih tih grupa, klubove vode kriminalci, savez vode priučeni i problematični političari(Kokeza, Nedimović) sreanke koriste iste te huligane za prljave poslove(SAVAMALA)...!!! GDE JE TU FUDBAL...!!? TREBA GA UKINUTI NA 10 GODINA PA POSLE DA VIDIMO JEL IMA NEKE SVRHE POKRETATI GA OPET...!!! DNO DNA, RASPAD SVEGA