UBEĐEN DA JE NAJFATALNIJI! Zvezdan misli da Ana i Anđela SEKU VENE za njim, Maji najavio OZBILJAN RAZGOVOR i pozdravio Takija! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

01.05.2023

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavnić se osvrnuo na komentare svoje bivše supruge i bivše ljubavnice na poslednjim "Nominacijama"

UBEĐEN DA JE NAJFATALNIJI! Zvezdan misli da Ana i Anđela SEKU VENE za njim, Maji najavio OZBILJAN RAZGOVOR i pozdravio Takija! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić

Nakon Anđele Đuričić, kod voditelja Marka Đedovića je sinoć stigao Zvezdan Slavnić, koji kao da je predosetio da je u studiju Taki Marinković. On je odmah pozdravio oca svoje aktuelne ljubavnice Maje Marinković, pa otkrio kako mu je u odnosu sa njom, a progovorio je i suzama svoje bivše supruge Ane Ćurčić na "Nominacijama".

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić i Marko Đedović

- Naš odnos je okej sada, ne bih ja tu ništa dirao. Ja sam se oprostio od odnosa sa Anom, i to je gotova priča. Ja joj nisam verovao kada je ona govorila je prebolela, to nije istina bila ni tada ni sada. Ispada da sam ja srećan ili tužan, a ja sam uvek tu iza da pomognem, oko svega, ali ona je mene posr*la, uvredilo je me je to, ali mora i ona da rešava odnos. Ona bi se pomrila sa mnom, ali ne mogu sada o tome - pričao je Zvezdan.

Zvezdan se osvrnuo i na dešavanja sa svojom bivšom ljubavnicom Anđelom.

- Anđela je bila kratka, nije htela da komentariše svašta, ali još je rano. Znam ja da ona mene voli, vidi se da joj je krivo, izbacila je iz sebe one stvari. Razgovaraćemo mi, ali kada bude htela ona da sedne i da priča. Videlo se sve, ja sa Majom planiram ozbiljan razgovor, a sada voleo bih da ostanem normalan i da budem još sa Majom - rekao je Zvezdan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (3)

Loading
Branko

01.05.2023 15:18

Zvezdan je zaljubljen u sebe. Ljubi ga tata-Moka.

Marika

02.05.2023 18:21

Zvezdan je naduvani sin poznatog sportiste koji je postao baraba, lopov, narkoman i konačno ubica. Očito koledž nije promenio loše korene. Ana je žrtva.

Ja

03.05.2023 10:42

@Marika - Nije koledž nego zatvor. Ubica je bio u zatvoru i to sa povlašćenim statusom.